Kocaeli Şehir Hastanesi Güvenlik İşini Adil Yapmıyor

16 Ekim 2023 11:56

Kocaeli şehir hastanesine eşimi doğum için getirdim. Kadın doğum kapısı önünde beklerken oradaki güvenlik bayana sordum, eşim doğuma alındı mı diye. Alındı dedi. Ben de içeriden gelen insanlar kim dedim, bende girip bakabilir miyim dedim. Hayır dedi. Peki onlar kim dedim, lohusa olanlar dedi. Sonra beni bekleme salonuna gitmemi söyledi ve benimle beraber başka insanlar da vardı. Onlara bir şey demiyor, beni kovalıyor. Bende o zaman herkes çıksın dedim. Sonra ben herkese dedim diyor, yalan sorduğum sorulara cevap vermedi, ondan beni kovaladı. Sonra baktım benden başka birkaç vatandaşı doğumhaneye aldı. İnsan kayırma üslup, yanlış tavırlar, yanlış. Daha anlayışlı olmalarını rica ediyorum.

17 Ekim 2023 19:01

Hiçbir şekilde gelişme olmadı

17 Ekim 2023 18:59

16.10.2023 günü eşimi Kocaeli şehir hastanesine götürdüm öğlen vakti doğum yaptı doğuma giren stajyer eşimin dikişini yanlış dikmiş ve kötü dikmiş ve sonra eşimin dikişi patladı aynı gün eşime yine dikiş atıldı ayrıca kadın doğum bölümün deki bayan güvenlik biraz üslubuna dikkat etsin işini adil yapsın ben soru soruyorum düzgün cevap veremeyince sinirleniyor hastane güvenlik şefine söyledim şef personele bile iletmemiş ve eşime dikiş atan stajyer bilsin ki insana dikiş atıyor deney maketine falan değil ve sonradan gelen hemşire eşimin durumunu görüp stajyerin başka 3 kişiye de dikiş attığını bilip diğer hastalara bakmaya gitti şikayet ediyoruz çözüm yok orası devletin Hastanesi oraya gelmeyipte nereye gelelim şikayetler sonuca ulaşmıyor ayıptır yazık

09 Şubat 2024 05:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ziyaretçi Saatlerinde Mahremiyet Ve Kaos Sorunu

14 Aralık 2024 19:48

06 Kasım 2023 16:58
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Şehir Hastanesinde Randevu Sorunu Ve İlgisiz Yaklaşım

23 Nisan 2025 02:22