Gungor sonuçtan çok memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Büyükşehir Ulaşım Başkanlığına 420 Numaralı Hat Şikayeti

18 Eylül 2024 08:59
Gungor'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Kocaeli Büyükşehir Ulaşım 420 numaralı Hat hareket saatleri uymuyor.
Sabah 7:50 ilk hareket teri olan noktadan kalkan otobüs 8:20 gibi Barbaros ilk öğretim durağına ancak geliyordu. Ama son birkaç gündür ya erken geçiyor ya da hiç uğramıyor. Şehit E*** Z***** Anadolu Lisesine giden çocuğum bu hattı kullanıyor. Bunun duraklarda saat kaçta olacağına dair bir bilgi ve araç şoförlerinin bu saatlere göre hareket etmesini Kocaeli Büyükşehir Ulaşım Başkanlığına şikayetimdir.

18 Eylül 2024 09:47 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

28 Eylül 2024 11:22

Kocaeli Büyükşehir Ulaşım başkanlığına şikayetim ulaştığı andan itibaren hemen ilgilendiler. Ertesi gün 420 numaralı hattın takibi yapılmış olup ayrıca bilgilendirme sini yaptılar. Şimdilik sadece E-Komobil uygulanmasında araçların sinyallerinin gecikmeli gelmesi düzeltilirse daha da iyi olacaktır. Şikayetim çözüm bulmuştur Kocaeli Büyükşehir Ulaşım Başkanlığına biz sade vatandaşlara göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürler

28 Eylül 2024 11:22

Teşekkürler

30 Eylül 2023 10:32

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kullar Umuttepe Arası 600 Numara Li Hat Otobüs Şoförleri Sorumsuz

09 Ağustos 2024 19:09

07 Kasım 2023 14:11