Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Koç Otomat (Openbox) Matı Para Çekti, Ürün Vermedi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

28 Ağustos 2024 08:45

Mahmutbey Kayaşehir tarafına giden Openbox matı karttan para çekti ama ürünümü vermedi. Müşteri hizmetleri şikayet telefonunu açmıyor. İletişim kurulamıyor. Para iademi istiyorum ama ulaşılamıyor. Openbox yetkililerine ulaşılmasını istiyorum... Ama ulaşılamıyor.

16 Eylül 2024 13:17

Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

14 Eylül 2024 11:50

Openbox Mecidiyeköy otomatı kartımdan para çekti ürünümü vermedi. Kartıma paranın geri yüklenmesini talep ediyorum. Sürekli aynı sorunları yaşıyoruz. Ürünleri vermiyor otomatik bu sorun giderilsin artık bana da ücret iadem yapılsın. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

Ozan

Merhaba, Şikayetinizi üzülerek okuduk. Koç Otomat olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Size hemen yardımcı olabilmemiz için bizimle iletişime geçebilir misiniz? 📧 [email protected] 📞 0549 615 29 65 Sizi mağdur etmeden sorunu en kısa sürede çözeceğimizden emin olabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Otomat Ürün Vermedi, Ücret Karttan Çekildi Ve Müşteri Hizmetleri Yanıtsız Kaldı

28 Ağustos 16:18
otomat-urun-vermedi-ucret-karttan-cekildi-ve-musteri-hizmetleri-yanitsiz-kaldi-1.jpg

08 Ocak 18:56