Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Klasfx Ten Memnun Değilim

27 Mart 2024 14:03

Klas FX şirketi güvenimi sarstı. Yaklaşık iki haftadır bu firmadayım başta her şey çok iyiydi ama son 2 gündür kimse benimle iletişime geçmedi. Sözde benim yanımda olacaklardı yatırım danışmanına ulaşamadım işlem yapma hevesim kaçtı Yatırım danışmanımın benimle ilgilenmesini rica ediyorum gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

18 Haziran 2024 18:01

Defne Karan 2089 / Sal145 10 gün önce klasfx tarafından arandım 150 dolarlık bir yatırım yaptım şu anda bakiyem 230 dolarda işlemlerimi Defne hanım sayesinde yürüttük fakat 2 gündür kendisine ulaşamıyorum çekim yapmak istiyorum. Bu konuya çözüm arıyorum acil geri dönüş istiyorum Defne Karan 2089 / Sal145 Dün akşam hesabımı oluşturarak 1000$ para yatırdım fakat hesabıma henüz Bonus miktarı tanımlanmadı. Benimle konuşan kişi yatırdığım paraya ek yüzde elli Bonus alacağımı söylemişti. İlk defa forex piyasasına yatırım yaptığım için endişeliyim. Lütfen yardım edin.

18 Haziran 2024 16:10

12 Haziran 2024 18:01

Murat
Murat
22 Nisan 2024 19:57

Sorunum hızlı ve pratik bir şekilde çözüldü. İlginiz için teşekkür ederim.

11 Temmuz 2024 16:49 (Şikayetten 3 ay sonra)

Berke sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Aralık 2023 16:02
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Klas FX İsimli Şirket Paramı Vermiyor

02 Nisan 2024 15:56