Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Kıraç Diş Damak Diş Protezi Mağduriyeti

24 Haziran 2023 22:40

İstanbul Esenyurt Kıraç Diş Kliniği'nde yaklaşık 1.5 sene önce annem için damak diş protez altüst yaptırdık yaptırdıktan 5 ay sonra bir tane diş düştü neyse gittik yaptılar sonra 3 sonra başka bir diş düştü evet bir 3 4 ay sonra 3. Başka bir dşş düştü ve 5. Ay sonra damak çatladı. Bu tam bir pişmanlık zamanında başka yerde 3 liraya yapılan dişi biz daha iyi kaliteli olsun diye buraya yaptırdık büyük pişmanlık hiçbir şekilde ve işin kötüsü de bunu yapan doktor ***hanım hiç umursamaz tavırlardaydı ve onu yardımcısı olan kız biz şikayetimizi bildirdiğimizde en son gittiğimizde böyle şeyleri orta yerde söylemeyin neden? Başkaları duymasına milleti paraları boşuna gitsin değil mi bu işin peşini bırakmam annem bu arada 75 yaşında ve herhangi bir sert bir şey yemedi kadın korkudan ekmeği bölerek yiyordu ve abur cubur ve sert bir şeyler yiyen birisi değil ve düşürmedi. Hesabını hukuki olarak da verecekler.

Mucize Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Annemin Yaşadığı İmplant Kabusu Ve Kliniğin Sorumsuzluğu

11 Mayıs 2024 16:43
Oguz sonuçtan çok memnun

Özbudent Diş Altunizade, Diş

16 Ağustos 2024 11:00

DT. Öznur Demiral Tarafından Yapılanlar

11 Şubat 2025 18:13
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Diş Kliniğinde 1.5 Yıldır Bitmeyen İmplant Sorunu Ve İlgisizlik

22 Kasım 2024 20:05

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Sorunlar

05 Haziran 2024 23:43