Tuzla Kiptaş Aydınlık Evler

Munise
12 Haziran 2023 07:08

Tuzla Kiptaş Aydınlık Evler yönetimi daire sakinlerine yapılan saygısızlık ve umursamazlık nedeniyle sürekli problem yaşamaktayız. Karşımızda muhatap yok. Dün kendini bilmez Kiptaş tarafından atanmış yönetici konumunda ki kişinin hakaretlerine maruz kaldım. Bir kadın olarak hakaretlerini dinledim ve üzerine saygısız oldum. Kime neye göre bu adamları yönetici ilan edip başımıza getirdiniz soruyorum? Asansör problemi yaşıyoruz. Yaklaşık 2 haftadır tamam dedik açılır aradık sorduk, her aradığımızda yarın dedi. Dün 3. kez erteleyince kim ilgileniyor diye sorduk, ben daha kesin yetkili değilim dedi. 5. katta oturuyoruz, ailelerimiz geliyor. Yükseklikten çıkamıyor, temizlik yapmak için sürekli in çık yapıyoruz. Dairede su elektrik çok geç geldi. Taşıma suyla bu kadar değirmen döndürdük derken sorun çözsün diye bir yerlere getirilen bu şahıs kim oluyor? Bizi azarlayabiliyor?

profile profile

Filiz
Filiz

Aynı sorunla karşı karşıyayız, yönetici diye aradığımız şahıs gayet güzel fırçalıyor. Bende 5. Katta oturuyorum fakat bugüne kadar şikayetlerinin tek bir tanesine dahi çözüm bulunmadı. Aidatını 1 gün geciktirsek faiz hiç atlanılmıyor ama. Asansör hep bozuk, ana kapılarımız hep açık, sorarsan sitede oturuyoruz. Bildiğim her yere şikayetimi yapacağım.

Mehtap sonuçtan memnun

Asansör Arızası: 2 Aydır Çözüm Bekliyoruz!

Mehtap
23 Ocak 2025 09:29

Yeni Yönetimle Artan Sorunlar Ve İhmal

23 Şubat 2025 02:30
Danış sonuçtan hiç memnun değil

Danış
30 Eylül 2024 16:17