04 Eylül 2023 15:15

Kilim Mobilya'dan Moonlight baza ve Berta yatak aldık. Yatağın yaylarında sorun vardı ses çıkarıyordu. Mağazayı aradık. Servis talebi açın dedi. Açtık. Servis geldi yatağa baktı bunda hata var dedi. Fakat fabrika yatağın içini açar yaylarını düzeltir gönderir dedi. Bir sürü para verip yatak alıyoruz ve fabrika hatası olan yatakla ilgili söylenene bakın! Kesinlikle aynı yatağı istemiyoruz. Servis aldı yatağı açık bir şekilde karga tulumba götürdü bir de o yatağın içi açılıp tamir görecek daha bir kere bile kullanılmadan ve bizde bunu kabul edeceğiz öyle mi. Böyle bir saçmalık nerede görülmüş acaba? Daha bir kere bile yatmadı kızım ve yatak kaç tane badire atlatıp gelecek bende o yatakta yatıracağım çocuğumu. Ben bunun için mi sizi tercih ettim. Gider ikinci el alırdım o zaman. Gelelim bir diğer baştan savma yapılan baza sorunsalına. Bazanın sandık kısmındaki alt suntasında açıklık var. Fotoğraflarını çektim. Bazanın altı tam kapalı değil. Bir de başlıkla bazanın birleşim yerindeki suntanın üzeri de korumaya alınmamış ve açık bırakılmış. Servise gösterildiğinde bunda bir şey yok deyip geçiştirdi. Konu ile ilgili acilen geri dönüt bekliyorum.

04 Eylül 2023 15:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Büşra
Büşra
04 Eylül 2023 15:24

Lütfen hiçbir işe yaramayan otomatik mesaj atmak yerine işinizi düzgün yapın ve bir çözüm üretin.!

04 Eylül 2023 17:38

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülerek, konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

Güllü sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 15:01
Yatak Odası Takımında Boşluk Sorunu
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Teslimatı Ve Kötü Müşteri Hizmeti Sorunu

Hayrettin
18 Ocak 2025 11:19
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Kötü Müşteri Hizmeti Sorunu

08 Ağustos 2023 15:34
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 10:17
Elif sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 09:27