Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Kığılı Tüketici Hakem Kararını Uygulayarak Mağduriyeti Bitirmelidir

01 Mart 2024 18:30

Kığılı nın Tüketici Hakem Heyeti Kararının hemen uygulamasını istiyorum. 19.03.2023 tarihinde almış olduğum toplamda belki 5 gün dahi giyemediğim, ütü tutmayan, terzinin aşırı darlaştırarak giyilmesini zorlaştırdığı, sonrasında mağazaya giderek durumu anlattığımda genel merkeze kontrole gönderdiği, yüce! Genel merkezin herhangi bir hata görmediği, tekraren gönderilmesini talep ettiğimde tekrar gönderildiği ancak yine ulu ve yüce! Genel merkezin benim serzenişlerimden hiçbirini dikkate almadığı için iadesi yapılmayan takım elbise ile ilgili şikayetimde Tüketici Hakem Heyeti "yenisi ile değiştirilmesi" kararı vermiştir ve beni haklı bulmuştur. 1 sene önce almış olduğum ve hiç giyemediğim takım elbisenin hatalı ve kusurlu olduğu anlaşılmıştır. Kığılı özür diler mi bilmiyorum ama daha fazla mağdur etmeden bana yeni bir takım elbise vermek zorundadır. Bunu hemen yapmalıdır. Kararın bir örneği Kırıkkale Şubesindedir.

01 Mart 2024 18:33 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla,

Burhan
Burhan
20 Mart 2024 14:51

1 sene sonra takım elbiseyi değiştirdiler. Teşekkür mü etmem gerekiyor. En azından bir özür dilemeliydi.

21 Şubat 2024 14:37
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

İki Günlük Takım Elbisede Tüylenme Ve İade Sorunu

02 Haziran 2025 18:10

13 Mart 2024 15:25
Kiğılı Giyim Ürün Memnuniyetsizliği Ve Değişim / İade Sorunu!
Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 17:01

19 Ekim 2023 13:36