Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage 2020 4x4 Çelik Motor Arkasında Durmuyor

Kia Sportage 2020 4x4 Çelik Motor Arkasında Durmuyor
18 Mayıs 2024 08:05

2020 model Kia Sportage 4x4 sıfır aracı hasanbaşoğlu bayisinden satın aldım. Aracı aldıktan dört gün sonra aracımın arıza lambası yandı ve yolda kaldım. Servise götürdüm ve enjektörlerin dört gözünün arızalı olduğunu söylediler; garanti kapsamında değişimini yaptılar. İki ila üç ay sonra arıza ve partikül lambalarım yanmaya başladı. Kilometre 2.300'de yine yolda kaldım ve yetkili servise götürdük.

Partikül değişimi için talepte bulunduk ve garanti kapsamında değiştiler. Ancak, partikül arızalı araçların artık garanti kapsamında değişimini yapmıyorlar. Bu süreçte defalarca yolda kaldım ve bana ikame araç sağlanmadı, bu durum insanları mağdur ediyor. Şu anda aracım 58.000 kilometreye ulaştı ve yine yolda kaldım; aracım 70 km/s hızı geçmiyor.

Partikülün üstündeki sensör arızalı ve yine ikame araç temin edemiyoruz. Kia markasının müşteri hizmetleri konusunda yetersiz kaldığını düşünüyorum. Yaşadığım bu olumsuz deneyimlerden dolayı hakkımı arayacağım ve avukatlar aracılığıyla gerekli işlemleri yapacağım. Çelik Motor'un müşteri mağduriyetine yol açtığını belirtmek isterim.

16 Temmuz 2024 07:24

Kia Sportage arıza el freni çalışmıyor düğmesi garantiye girmiyor bu nasıl bir iştir sürekli arıza veriyor araba müşteri hizmetleri ilgilenmiyor. Sürekli araç arıza veriyor ilk aldım enjektör arızası sonra partikül arızası sonra partikül üst sensör arızası sonrasında şanzıman titremesi sonrası şoför koltuğu yerinden sallanması daha bir çok şey

18 Mayıs 2024 12:00 (Şikayetten 3 saat sonra)
18 Mayıs 2024 12:05

Bu konuları biz çok yasadık siz halen daha bir ikame araç verip beni memnun edemiyorsunız halen daha bu şekilde olayı kapatmanınpeşine gidiyorsunuz sorunumuz kesilmediği takdirde adli mercilerle sonuca ulaşmayı düşünüyorum ama Kia bir daha asla tavsiyede etmem Bu olaylara tebessüm etmeden bir an önce sorunumun çözülmesini arz ederim

Ali
Ali