Caner sonuçtan hiç memnun değil

Kia Rio Sıfır Araçta Kronik Problem

17 Haziran 2023 20:52

Sıfır km aldığım 2020 model Kia Rio aracımda aldığımdan beri çözüm bulunamayan sorunlar var. Alalı daha 6 ay olmuşken 3 kez yolda bıraktı. Marş basıyor ancak araba çalışmıyor. Yetkili servisler sebebi bulamadı. Deneme yanılma ile çözüm arıyorlar. Şu an 3. Sene ve yine marş sorunu devam ediyor. Her hafta serviste araba. Açıklama yok, çözüm yok. İç dış yıkama yapıp geri veriyorlar.

23 Haziran 2023 22:07

Araç 4 gün serviste kaldı. Sorunu bulamıyoruz dediler. Sorun daha da artmış bir şekilde aracı geri aldım.

19 Haziran 2023 09:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

21 Haziran 2023 16:04

Bugün aracınızı servise bırakmak için randevu oluşturuldu, bırakabilirsiniz diye arandım. Aracın 3 gündür zaten serviste olması dışında sorun yok.

23 Haziran 2023 22:08

4 gün serviste kaldı. Sorunun neden kaynaklandığını bulamıyoruz dediler. Sorun daha da artmış şekilde aracı bugün geri aldım.

20 Haziran 2025 13:44

En sonunda pes ettim ve arabayı garantisini bozarak sanayide bir ustaya götürdüm. Yakıp pompası oringlerinde sorun varmış. 2 saat sürmedi ve ustalık dahil 1500 TL (2024 senesi) masrafa mal oldu.

Yorumlar (5)

Ali
Ali

Merhaba. Sorun çözüldü mu acaba? Sorun nereden kaynaklanmakta bilgi alabildiniz mi

Caner

Merhaba, Yakıt pompası oringleri parçalandığı için oluyormuş. Garantiyi bozup sanayideki ustaya götürünce sorun çözüldü.

Ercan
Ercan

2015 model Kia Sportage sahibiyim. Aracımın göğüs kısmında çatlak oluştu. Hiç ilgilenen yok. Benim için artık Kia Dacia dan da kalitesiz

Barış
Barış

Kontak anahtarı immobilizer soketlerini wd40 ile temizle. Kore araçlarında bu problem kroniktir. Benim araçta da vardı. Soketler oksitleniyor ve immobilizer çalışmadığı için araç çalışmıyor. İnşallah geçer. Krank sensörünü ve aküyü değiştirmişlerdi ilk önce 3-4 binlik olunca problemi böyle çözmüştüm.

Caner

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Picanto Sürekli Akü Bitiriyor, Servis İlgilenmiyor, Kia Pişmanlıktır

Ahmet
26 Ocak 2024 01:21
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Rio'da Sürekli Arıza ve Yolda Kalma Problemi

Yasin