Emre
24 Temmuz 2023 11:01

Kia yetkili bayi Koyuncu otomotiv'den ikinci el olarak almış olduğumuz 2018 model Kia Rio aracımızın gösterge paneli kendiliğinden çatlamıştır. Aydın / Efeler ilçesinde oturmaktayım, hava sıcakları malum fakat diğer araçlarda böyle bir durum oluşmazken benim hız gösterge panelim resimlerde görülebileceği üzere çatladı. Malzeme kalitesinden veya sıcaklardan dolayı oluşan bu çatlak günden güne büyümektedir. Bu konuda Kia'dan acil destek bekliyorum.

27 Temmuz 2023 15:26

Kia Rio 2018 model aracımı Aydın Söke Koyuncu Otomotiv'den 2. El olarak satın almıştım. Aracımda gösterge panelinde bulunan şeffaf malzeme kendiliğinden hiçbir müdahale olmadan çatladı. Bugünlerde gerçekleşen sıcaklar etkisi veya malzeme kalitesizliğinden de olabilir. Çünkü diğer araçlar da aynı koşullara maruz kalıyor ve bir problem olmuyor. Koyuncu Otomotiv kendilerine gelmemi söylediler. Fakat garantimin 1 ay önce bittiğini ve aracı aldığımdan beri benim kendilerinde hiç bakıma götürmediğimi söyleyip yardımcı olmayacaklarını bildirdiler. Bu konuda, malzeme kalitesi ve Kia bayisi tutumundan hiç memnun değilim. Diğer marka araçlarımda hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadım. Değişim talep ediyorum.

Ek
Ek
24 Temmuz 2023 11:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
10 Ekim 2023 13:22
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Torpido Çatlağı Ve Garanti Sorunu

İsmail
15 Kasım 2024 18:49
Kia Sportage Torpido Çatlağı Ve Garanti Sorunu

Kia Sportage'da Tekrarlayan Kronik Arıza Ve Garanti Sorunu

Cemal
05 Kasım 2025 14:23
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Göğüs Çatlağı Ve İlgisiz Alakasız Marka

05 Ağustos 2024 16:51