Fevziye sonucu yetersiz buldu

Kent Üniversitesi Fazladan Alınan 2 Aylık Ödeme Ve Faiz Bedeli

Kent Üniversitesi Fazladan Alınan 2 Aylık Ödeme Ve Faiz Bedeli
30 Mart 2024 23:00

Kent üniversitesinde okuyan kızım B**** A****** 2. Dönemde yatay geçiş yaparak başka bir üniversiteye geçiş yapmasına rağmen,
Kent Üniversitesi ödeme Ots sistemi üzerinden VakıfBank kanalıyla her aylık ücreti ısrarla hesabımızdan tahsil etmeye devam etti. Defalarca aradığım okul malı işler prosedürün böyle olduğunu söylediler. Geçiş yaptığımız üniversiteden tüm yazışmalar yapıldığı halde bir türlü işleme alınmayan hatta birbirlerinden haberleri olmayan öğrenci işlerine giden mailleri, ben malı işlere ilettim. Üstelik almadığım bir hizmet bedeli olan 2 aylık fazladan ödeme çekildiği için eksi bakiye olan hesabıma bir de 1000 TL den fazla faiz yansıtıldı. Mart sonuna kadar iadenin gerçekleşeceğini söyleyen A** ve F**** Hanım. Maalesef iademizi hala yapmadılar. Mağdur olan biz olduğumuz halde 50 defa aradığım okul konuyu çözmediği gibi onlardan kaynaklı bu faizide kesinlikle kabul etmiyorum. Almadığım bir hizmet bedelinin faizini neden ödeyeyim?
Okul yönetiminden acilen iade-2 -aylık okul ödemesi ve faiz bedelini talep ediyorum. Hesap hareketlerim ektedir.

30 Mart 2024 23:06

Üstelik kredi ve banka puanlarımda sayelerinde düştü banka bile bu kadar düzenli ödeme yaparken niye bu taksitleri ödemediniz diye şaşırarak beni aradı, durumu anlatınca beni anladılar fakat puanımda bsr değişiklik olamadı

07 Nisan 2024 16:06

Fazladan alınan ücret hesabınıza iade edildi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ücret İademin Gecikmesi Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

03 Ekim 2025 21:20
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Üniversitesi Ücret İadesi Yapmıyor

23 Şubat 2024 11:43