Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Geziyor İle Seyahatte Hayal Kırıklığı: Hijyen Sorunları Ve İlgisiz Rehber

15 Ekim 2024 04:19

Ruhsal sağlığınız ve tatilinizin zehir olmasını istemiyorsanız Kayseri Geziyor ile seyahat etmeyiniz.
Adıyaman Nemrut dağından iniyorsunuz, gözler bir kahvaltı mekanı ararken sizi kahvaltı diye yol kenarı benzinlik yanı hijyenik olmayan bir dinlenme tesisinde ağırlıyorlar.
Mardin'de yemek yeme yeriniz Adana kebapçısı! Buna hiçbir anlam veremedim. Burada da içecekleri getirip önünüze koyuyorlar. Sonra içecekler ücretli diyorlar rehberimiz hiçbir şekilde hakkımızı savunmadı üçe beşe takılmayın havasında idi. Urfa'daki sıra gecesi ise tam bir facia idi. Küçücük alanlara sıkıştırıp oturttular. Sağlık sıkıntılarından dolayı dar alanda oturamayacağını söyleyen kişiler olunca masanın ayrı bölümlerinde gerginlik oluştu. Çözüm çok basitti fakat biz garsondan ve orada ben buranın sahibiyim diyen kişiden saygısızca tavırlara maruz kalırken rehberinde onlara değil bize karşı bağırmaları sen ne karışıyorsun hitapları yer alıyordu. Yani demem o ki bu firma ve rehber ile güvende değilsiniz...

Sabır Turizm İle Hayal Kırıklığı Dolu Bir Gezi

18 Kasım 2024 23:35