Kavanlar İnşaat Kavanlar Yaptığı İşin Arkasında Durmuyor 3 Senedir Camı Değişmiyor

15 Eylül 2023 11:281.201
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
Muzun bir süre geçsede mağduriyetimi giderdikleri için kavanlar inşaata teşekkür ederim

Gölcük Kavanium 2. Etaptan 3 sene önce daire aldım. Bir odanın camı çatlak takılmış ve teslim alırken teslim kağıdına notu alarak teslim aldım. Kendileri bunu değiştireceklerini belirtti ve en az kendilerini 10 kere aradım. En son olarak B**** Bey'i tekrar aradım. 15.09.2023 tarihinde kendisi camı yaptıramayacaklarını ve Kavanlar tüm yatırımları durdurduğunu söyledi. Bu nasıl bir sorumsuzluk? İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diyor. Bu durumun acil çözülmesini istiyorum. Yeter artık.

12 Aralık 2023 10:29

Kalamış Yapı'dan Tapu Teslimi Ve Gecikme Tazminatı Talebim

Gizem
5 Eylül 2025 20:073.679

Kalamış Yapı'nın Kastamonu projesinde, 863 ada 576 parsel, 23. kat, bağımsız bölüm no: 265, tip: Ü tipi 2+1 daire için 1...

1 Destek

Zeray İnşaat Tapu Vermiyor, Evin Teslimindeki Hatalar Giderilmiyor

Alp
15 Aralık 2023 15:1112.601

Zeray İnşaat, Ekim 2023'te teslim etmeleri gereken Zeray Effect sitesindeki dairemizi, 15 Ocak 2023'te, yasal teslim sür...

2 Destek1 Yorum