Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Ev Organizasyonunda Hayal Kırıklığı

11 Kasım 2024 09:53

Katılım Ev organizasyonuna 500 bin TL'lik araç için katılım sağladık. Üç kere çekiliş var dediler. Biz de sevindik, çıkarız çekilişte ama çekilişte çıksanız da çekilişten üç ay sonra parayı veriyorlar. Zaten üçüncü çekilişte çıkmanız bir işe yaramıyor çünkü aynı vade ortasına denk geliyor. Neyse, burası konu değil, zaten çıkmadı (tüh be, şansımız yokmuş). Ben ödeme ortasını yani 250 bin TL'yi tamamladığımda araç için 500 bin TL'yi hak etmiş oluyordum ve ben taksitlerimi ödeyerek 250 bin TL tamamladım. Benden ruhsat istediler ve teslimat ayına ait taksit ödemesinin teslimat öncesinde gerçekleşmesi gerektiğini söylediler. (Ben zaten rutin aksatmadan ödüyorum). Ben de 2005 model bir otomatik araç gönderdim. Bana ilk başta 15 yaşından büyük araçlar kabul etmediklerini bildirdiler (kasko yapamıyorlar ya, ondan). Ben de bunlara ilk başta böyle bir şey belirtmediğinizi, istediğim yaş ve modelde araç alabileceğimi bildirdiklerini hatırlattım. Hatta bu, sitelerinde bile yazmaktadır. Sonra bunu 20 yaşına çektiler, yani öyle klasik bir araç almak isterseniz doğru adres burası değil, başka organizasyonlara bakın. Ruhsatı gönderdikten sonra bana gönderdiğim araç için 410 bin TL çıkarabildiklerini söylediler. Onu da Sahibinden sitesini referans alarak söylüyorlarmış. Yani ilanda bir 600 bin TL dese bizim iş olacaktı ki ilanda da 500 bin küsur ilanlar var. Neyse, asıl konu ben tamam, 410 bin TL verin dedim, dediler projeyi baştan tekrar yapmanız gerekmekte dediler. Ben de peki, 500 bin için size ödemiş olduğum 50 bin TL katılım ücretinden düşecek misiniz diye sordum ve hayır cevabı aldım ve aşağı yukarı 8,900 TL bir fark var. Ama biz projeyi yükselttiğimizde, örneğin 600 bin TL'lik projeye yükselttiğimizde aradaki farkı istiyorlar. Final olarak 410 bin TL'den de 22 bin sigorta kestiler, 387 bin satıcı hesabına yattı. Kısaca ben 387-250 bin = 137 bin için 50 bin faiz ödemiş oldum. Kredi çeksem 28 bin faiz ödüyordum. Katılım Ev mi, asla! 2+2: 5 deseler inanırım da Katılım Ev'e artık inanmam. Bu olay bu kadar.

profile profile profile
12 Kasım 2024 11:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

12 Kasım 2024 11:42
Erdinç
Erdinç
21 Kasım 2024 13:30
katilim-ev-organizasyonunda-hayal-kirikligi-1.jpg

İyi günler Sayın Müşteri temsilcisi, Şikayetlerimden sadece bir tanesini alıp burada cevaplamanız beni tatmin etmemiştir. Ben baştan beri yaşadığım sorunları yazdım ama siz kendinizi yasal olarak güvende hissettiğiniz kısmı ile bana cevap verdiniz. Belki savunduğunuz konu yasal ama etik değildir. Tutarı düşürürken para iade etmemek ve yükseltildiğinde de para talep etmek etik midir? Anlaşma yaparken altına okudum imzaladım yazmışım doğru ama insanların önüne verdiğiniz evrakları okuma zamanı olsa günde bir müşteri ancak toplarsınız. Müşteri temsilcisi (ödeme evrakları ile uğraşan ) bir çok konuda sorun yaşadık ama asıl bu konuda yorumunuzu talep ediyorum. Sitenizde gecen aşağıdaki ibare ile karşılaştığım sorun ile ilgili yorum lütfen; Sitenizde gecen ibare ; Dilediğiniz Aracı Satın Alın Taşıt kredisi çekmek istediğinizde banka tarafından aracın yaşı, modeli ve piyasa değeri ile ilgili birtakım şartlar öne sürülür. Ayrıca satın alacağınız otomobilin 0 km veya 2. El olmasına bağlı olarak kredi faizleri farklı olarak sunulur. Katılımevim araba finansmanı yöntemlerinde ise bu tip kısıtlayıcı şartlarla karşılaşmazsınız. Bütçenize göre dilediğiniz yaş ve modelde otomobili faizsiz ödeme koşullarıyla satın alabilir, bütçenizi koruyabilirsiniz. Bu da linki ; https://www.katilimevim.com.tr/arac-finansmani-ile-otomobil-sahibi-olmak-katilimevim/ yukarıda bulunan sitenizdeki ibareye karşı benim karşılaştığım sorunu söylüyorum; 1- Bana ilk başta yaş sınırı 15 dediler sonra itiraz edince 20 yaşına çıkardılar. Araç yaşı ile ilgili bir kısıtlama yapıldı. 2- Ayrıca piyasa değeri gibi bir takım kısıtlama yaptılar ve 500 bin yerine 410 bin ödeme çıktığını bildirdiler. Ben kalan parayı etrafımdan borç alarak tamamlamak zorunda kaldım. Şimdi lütfen söyler misiniz Katılım evim tarafından aracın yaşı, modeli ve piyasa değeri ile ilgili birtakım şartlar öne sürüyormu sürülmüyor mu? Şimdi benim soruma cevap vermeden karşınızdaki kişilerin holding sahibi insanlar olmadığını ve oradan buradan para kısarak bir şeyler sahibi olmaya çalıştığını unutmayın. Bu yüzden buradan cevap vermeden önce ciddi bir değerlendirme yaparak karar vermeniz beni ve bu şikayeti okuyacak organizasyonunuza katılmayı düşünen diğer insanları memnuniyetini arttıracaktır.

Ahmet sonucu yetersiz buldu

04 Eylül 2024 01:00
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Evim'de Haksız Organizasyon Ücreti İsyanı

07 Ocak 2025 09:37
Katılım Evim'de Haksız Organizasyon Ücreti İsyanı
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Firma Baştan Sona Kadar Yalan Üzerine Kurulu.

28 Ağustos 2024 17:39
Katılımevim Firma Baştan Sona Kadar Yalan Üzerine Kurulu.
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Evim'de Mağduriyet: Beklentiler Karşılanmadı

25 Ocak 2025 00:36
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Araç Alım Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

02 Nisan 2024 16:36