Katılımevim Şirinevler Şubesi Personeli Yüzüme Telefon Kapattı

27 Nisan 2024 10:38

Yatırım amaçlı ve öneri üzerine oluşturduğumuz talebe istinaden; Perşembe günü saat 16:00 sıralarında katılımevim Şirinevler Şubesi personeli b*** Hanım tarafından daha önce yaptığım başvuru üzerine arandım. Ancak, telefon görüşmesi sırasında hoş olmayan, alaycı tavırlarla karşılaştım ve telefon yüzüme kapatıldı.

Daha önce şubeye uğradığımızda Ü***Bey ile görüşmüştük. Tavrına, yaklaşımına ve tecrübesine güvenmiştik. Kendisinin ayrılmış olması ve eşimin iş seyahati yoğunluğu nedeniyle başka biriyle görüşme fırsatımız olmadı. Bu durum üzerine, b*** Hanım'ın telefonda dalga geçercesine konuşması ve telefonu yüzüme kapatması, firmaya olan güvenimizi sarsmıştır.

Hemen ardından yaptığım aramada, 'Sizi arayacaktım, kulaklıkla konuşuyordum.' demesi, yaşanan durumun ciddiyetini daha da artırmıştır. Personel, firmanın en önemli temsilcisidir ve şu an için katılımevim bizim için tercih edilmeyecek bir yer haline gelmiştir.

Umarım ilgili personel tarafından aranır ve hanımefendinin tavrını birebir anlatma şansı bulurum. Eminim ki, ben konuşurken arkamdaki gülümsemesini ve tereddüt etmeden telefonu nasıl kapattığını duyduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

30 Nisan 2024 14:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

02 Mayıs 2024 20:38

Bugün genel müdürlük adına atadığınız söyleyen Dilara hanim ile irtibat sağladık ama gidip şubede yüz yüze görüşmeyi daha uygun buldum. Şu an süreç devam ediyor. Açıkçası telefonda aceleyle konuya girişi bana ne oldu diye sormaması ve ortam sesler bana çok samimi gelmedi. Bakalım ilerleyen Günler bize ne gösterecek. Kim bilir belki farklı bir konuda başlık açmak zorunda kalırız.

02 Mayıs 2024 20:44

Özellikle Dilara hanıma arıyor musunuz dediğimde hayır genel müdürlük dedi. Seyahat dönüşü şube ziyareti gerçekleştireceğiz.

02 Mayıs 2024 20:44

*şubeden mi