Mert sonuçtan memnun

Katılımevim Katılım Evi Sorumsuzluğu Ve Personel Mağduriyeti

Katılımevim Katılım Evi Sorumsuzluğu Ve Personel Mağduriyeti
13 Eylül 2024 23:43

20.09.2023 tarihinde Bursa'da ki Katılım Evi firmasında ev almak adına sözleşme yaptık. Bu sözleşme yapılma safhasında bizleri yanlış bilgilendirmeler yapıldığını bugün 13.09.2024 tarihinde öğrenmiş bulunuyoruz. Sözleşme farklı personelin anlattıkları farklı sözleşmeye dair. Bu yanlış bilgilendirmeler: 3 yıl içerisinde kurada çıkmayan ev,3. Yılın sonunda verilecek dendi lakin bu durum bu şekilde değilmiş. Bizleri yüksek katılımlı kuralar torbasına

aktarılıp zamanla para ödendikçe torba sayısının azalacağı gibi söylemler yapıldı. Sözleşme yaparken bize yardımcı olan kişinin işle ilişkisi kesildiğini bugün itibariyle öğrendik. Bazı durumlardan dolayı. Ek olarak bizim danışmanımız değişmiş ve herhangi bir bilgilendirme yapılmamış buradan ne kadar sorumsuzca davranıldığını görüyoruz. Yeni danışmanla konuştuğumuz zamanda bu durumların mümkün olmayacağını olabilmesi için ana paranın yükseltilip ödeme miktarının artırılması sayesinde az olan torbaya geçil yapılabileceği söylendi. Yani fazladan para alınma gayesi güdülüyor bir personelinizin yönlendirmesi yüzünden. Sözde 3 yıl sonunda alacağımızı sandığımız ana para 5, 6 yıl sonra alacakmışız. Oradaki müşteri ilgilenen personelin yanlış yönlendirmesi yüzünden istemediğimiz bir duruma sokulduk. Biz dosya parası dahil tamamıyla ödediğimiz taksitin geri ödenmesini ısıtıyoruz yoksa hakkımızı yasal yollarla arayacağız.

17 Eylül 2024 08:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

17 Eylül 2024 14:27

Yusuf
Şikayeti Çözüldü

Aynı durumu yaşadım Ordu şubesinde. Müşteri temsilcisini işten çıkardılar ama benim mağduriyetimi gidermediler. Çözüm merkezinin umurumda değil. Tek bildikleri sözleşmeye imza atmışsınız. Sözleşmede her şey yazıyor diyor. O zaman şubelerde temsilci çalıştırmayın biz şubeye gidip direkt sözleşme okuyup imzalayalım en azından müşteri temsilcisi tarafından yalan yanlış bilgilerle sisteme girmemiş oluruz. Hata yapan müşteri temsilcisi işten atılıyor ama hata yaptığı müşteri mağdur kalıyor? Bu mu kurumsallığınız. Bu mu firmanız? Rakip firmalarla böylemi yarışacaksınız.

İbrahim

Ben de aynı şekilde yanlış bilgilendirme ile karşı karşıya kaldım. Bursa büro personeli bana da her ay çekiliş olacak ve 3 er kisi hak sahibi olacak dedi. Simdi karşıma yukarıdaki gibi 6 ayda 6 kisilik çekiliş olacağı söylenildi. Bu yanlışı bir firma nasıl yapar. Bu konuda ya çözüm ya da yatırdığım tüm ücretlerin iadesini bekliyorum.

Ferah

Evet aynısı bana da oldu arayıp geri bile dönmüyorlar kardeşim

Verilen Sözlerin Tutulmaması Ve Finansman Teslimatında Belirsizlik

11 Eylül 11:55