Katılımevim Dosya Masrafının İadesi

22 Mart 2024 22:44

Merhaba, Ocak ayında bir pakete katıldım ve oradaki kişilere acil olarak paraya ihtiyacım olduğunu, düğünüm olduğunu ve en fazla dört ay içinde bu paranın elimde olması gerektiğini söyledim. Oradaki çalışanlar bana her türlü yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Ancak bazı sıkıntılar nedeniyle paketi iptal etmek ve düğünden sonra yarısını peşin, yarısını taksitle ödemek istediğimi belirttim ve dosya masrafının iadesini talep ettim. Paketi aldıktan sonra çok zaman geçmemişti. 'Dosya masrafını iade edemeyiz' yanıtını aldım. Eğer küçük bir miktar olsaydı belki önemsemezdim; ancak 114 bin TL yatırmışım ve taksitleri de yüksek tutarlar olarak ödemişim. Bu benim beş aylık maaşıma denk geliyor ve benim o kadar emeğim var. 'İade edemeyiz' cevabını aldım. Sefaköy şubesine, Cengiz T** olarak, paramın iadesini talep ediyorum.

26 Mart 2024 08:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

26 Mart 2024 09:13

Hasan

Niye hep şikayet var neden mağdur ediyorsunuz insanlar size güvenip paralarını veriyorlar günü geldiğinde mağdur ediyorsunuz

Eminevim Sözleşmesinde İade Sorunu Ve Çelişkili Bilgilendirme

10 Şubat 12:06
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
16 Haziran 2023 14:42
Birevim Projemi İptal Etmeme Rağmen Para Yatmadı
Birevim Projemi İptal Etmeme Rağmen Para Yatmadı
Ferat sonuçtan çok memnun

Eminevim Organizasyon Para İadesi

29 Haziran 2024 23:29
"Eminevim ailesine teşekkür ederim yardımcı oldular sorunları çözdüler ilgili anlayışları için çok memnunum kaldım güvenilir bir firma tekrar teşekkür ederim"