Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 08:34

Maalesef bir anlık gaza gelip Katılımevim' den ev almak için kayıt olduk. Bize çekiliş şöyle iyi böyle iyi dediler ama kocaman bir yalan olduğunu fark ettim. Çıkarsa bu ay ile alırsınız çıkmaz ise 3 yılın sonunda alırsınız diyorlar.

3. Yılda zaten 1 milyonluk ev 2.5 milyon oluyor. Diğer firmalardan çıkan tanıdıklarım var duydum. Ama ben aylardır bekliyorum. Kocaman br senaryo. Pişman oldum yazıldığım için verdiğim paraları toplasaydım faizi zaten şu an kiramı ödüyordu.

24 Mart 2024 15:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

03 Nisan 2024 23:03

Dönüş yapan olmadı! Pişmanlıksınız

09 Aralık 2024 19:59

Uzak durun buradan! Paranızı çöpe atmak istiyorsanız doğru yer

Yorumlar (5)

Yasemin
Yasemin

Merhabalar duygularımıza tercüman oldunuz, bizim de paramız 4 senelik süremiz dolmasına ve 2 ay geçmesine rağmen bu firma tarafından ödenmiyor size çağrım birbirimiz ile iletişim halinde olmamız dikkate alınmamızı sağlar şikayetinize yorum yazıyorum ve destekliyorum sizde benim şikayetime destek ve yorum yazar mısınız rica edeceğim yoksa dikkate almıyorlar biz 2 haftada 8 kere çağrı merkezi ile görüştük dönüş vs olmadı. Buradan tüm Katılımevim'i şikayet eden mağdurların şikayetlerine yorumla destek vereceğim birlik olursak başarılı oluruz ancak.

Murat

Hatta şöyle göstereyim bu reklamı gördüm ekranı indirdim önce araştırmak istedim buraya denk geldim ve vazgeçtim.

Murat

Vallahi araba almak için başvuracaktım şimdi bu yorumları görünce vazgeçtim.

Uğur
Uğur

Şaka mı bunlar bende bu insanlara güvenip ev almak için yazılmayı düşünüyordum.

Destekliyorum sizi

Katılımevim 4 Yıllık Bekleyişin Ardından Hayal Kırıklığı

31 Mart 2024 01:14
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Beni Mağdur Etti

19 Haziran 2023 23:20