Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Katık Döner 'den Böcek Çıktı

Katık Döner 'den Böcek Çıktı
27 Ağustos 2023 12:21

Kocaeli ili Derince ilçesi Dumlupınar Mahallesi Uğur Katık Döner adlı işletmeden verdiğimiz siparişte durum içerisinde böcek çıktı götürüp izah ettik bir özür yerine bir sürü söze hakarete maruz kaldık oradan birçok vatandaş ve çocuk alışveriş yapıyor.

İnsan sağlığı hiçe sayılıyor ne bir denetim ne bir hijyen hiçbir şey yok ayrıca karşısında okul da var okullar açılacak çocuklar hep oradan alışveriş yapacak hastalıklar boy gösterecek gereken yapılsın.

26 Ağustos 2023 21:44

Kocaeli ili Derince ilcesi Dumlupınar Mahallesi Uğur Katık Döner adli isletmeden verdiğimiz siparişte dürümün içinden böcek cıktı ürünü alıp gidip usulünce izah ettiğimiz halde bir sürü çalışanlar ve sahibi tarafından kaba söze hakarete maruz kaldık oradan bir çok vatandaş ve çocuklar alışveriş yapıyor hijyen denetim sıfır bir de kabul etmiyorlar karşısında okul var ve okullar açıldığında bir çok çocuk oradan alışveriş yapacak lütfen gereği yapılsın kimse buradan alışverişte bulunmasın sağlığını düşünüyorsanız bir de bir özür yerine sergiledikleri tavır anlatılmaz elinden geleni ardina koyma dediler koymuyoruz insan sagligi ucuz değil her yere şikayet edeceğim elimde belgelerle resimlerle hodri Meydan

Ek

Gökan
Gökan

Bahsi geçilen yerde birden fazla katık dönerci var. Madem içinden böcek çıkıyor neden 1 tane şikayet var. Bu firma yıllardır orada hizmet veriyor. Bu zamana kadar çıka çıka sadece bu arkadaşa mı denk geliyor. Başka dönercinin tanıdığı olmadığı ne malum. Şikayetvar yönetimi bende o zaman sipariş verim resim atayım size araştırma yapılmadan yayınlansın şikayet. Sipariş verip böyle bir resim tasarlanmadığı ne malum. Madem bahsedilen gibi sağlıksız bir yer neden başka şikayet yok. Ben firma sahibi değilim yanlış anlaşılmasın oranın devamlı müşterisiyim. Baktım Google'da böyle bir şey çıkıyor demeden geçemedim.

Seçil
Seçil

Evet işim gücüm yok bunlarla uğraşacağım benim de devamlı alışveriş yaptığım yer bana denk geldi yazdım götürüp aynı şekilde izah edince aynı sizin gibi demişlerdi evet anlıyorum sizi ben bir tüketici vatandaş olarak bildirdim bu da benim hakkım bunları öğrenin madem olumlu yorum yapınca hiçbir şey yok olumsuza da size dokundu madem ondan yorum yapıyorsunuz evet çok iyi anlıyorum sizi bir de aradan epey zaman geçmiş hep denk gelir zaten aynen dediğiniz gibi

23 Şubat 2025 22:32
Tavuk Dürümde Böcek Şoku: Sağlığımız Tehlikede!

Usta Dönerci Ve Hijyen Sorunu!

11 Nisan 2024 01:38

Öncü Döner Lüleburgaz Patatesli Böcek