Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kartur Media Markt Online Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorun Ve İlgisizlik

26 Kasım 2024 19:57

23.11.2024 de Media Markt online üzerinde Philips TV siparişi verdim. Sipariş verirken, siparişin ulaştırılması gerektiği saati sorduğumda 26.11.2024, 19.00-22.00 olarak bildirdim. Bu şekilde bildirildikten sonra o saatte geleceği kesindir, değil mi? Fakat 26.11.2024 de sipariş durumu, ulaştırma firması olan kartur lojistik sitesinde 'hazırlanıyor' durumunda gözüküyordu.

Saat 15.25'te kartur lojistik firması çalışanı arayıp evde birinin olup olmadığını sordu ve evde kimsenin olmadığını ilettim. Sonrasında, 5 dakika içerisinde siparişinizi getireceğim, yoksa yarına kalacağını iletti. Ben de size ilettiğim saat dışında evde kimsenin olmayacağını söyledim. Sonrasında, 'şu an teslim etmez isem yarına kalır, yarın da almaz iseniz geri iadesi olur' dedi.

Müşteri hizmetlerine bildireceğimi söyledim, 'nereyi ararsan ara' deyip telefonu kapattı. Kötü bir üslupla, koskoca Media Markt ise bu denli pahalı bir ürünü teslim ettirmek için hiçbir uğraş vermeden çözüme kavuşturmak için dua ediyor herhalde.

profile profile profile

Selim
Selim

Birebir aynı sorun, Media Markt kimlerle çalışıyor anlamıyorum, kargocudaki üslup resmen polis eşliğinde kargoyu teslim almaya itiyor insanı

Rümeysa
05 Aralık 2024 15:56