Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Yuvası Forma Alışverişi Şikayeti

Kartal Yuvası Forma Alışverişi Şikayeti
17 Ekim 2023 22:00

Kartalyuvasi.com.tr üzerinden sipariş numaram SIP0436815194 (11.09.2023 tarihli) ile yaptığım yeğenime özel isme özelleştirilmiş orijinal Beşiktaş forması 29.09.2023 tarihinde teslim aldık. Sipariş geldiğinde web sayfasındaki isme özel olarak tasarla butonuyla tasarladığımız forma ile gelen formanın alakası olmadığını gördük. Üstelik numara baskısı kalkmış ve çıkmış şekilde geldi forma. Müşteri hizmetlerini aradık ve onlar gidip bir BJK mağazasında tamir ettirin gibi saçma teklif sundular. Bu teklifi kabul etmediğim için formayı geri gönderdim. Ve aradan 20 gün geçmesine rağmen hala ne bir ilgilenen var ne dönüş yapan var. Neredeyse 1.400 TL'ye aldığım güya orijinal dediğiniz tasarım hatalı ve baskısı kusurlu formayı BJK olarak nasıl müşteriye bu şekilde gönderiyorsunuz hayret. E-maillere dönüş yapmıyorsunuz, müşteri hizmetleri şanslıysanız denk gelirse biri acarsa ancak konuşabiliyorsunuz. Gidip orijinal olmayan bir forma alsam bu kadar sorun yaşamazdım. Üret iade talebi istiyorum, tasarladığınız formaların kalitesine güvenmiyorum artık.

17 Ekim 2023 15:19
adidas Www.kartalyuvasi.com.tr Üzerinden Yapılan Forma Alışverişi Şikayeti
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 16:45
Kartal Yuvası Gift Card Verilmedi Ve Para İadem Yapılmadı

Beşiktaş Formasında Numara Baskı Hatası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Nisan 2025 14:47
Beşiktaş Formasında Numara Baskı Hatası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkerim
29 Eylül 2023 07:38