Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Belediyesi Kreş Ücret İadesi

30 Eylül 2024 23:08

Kartal Belediyesine ait Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi kreşine 3.5 yaşındaki çocuğumu ön ödemesini peşin istediler okul başlamadan 3000 TL gönderdim. Fakat okullar açıldı ilk hafta 3 gün 30 dakika bahçede durdular. Eve gönderdiler 2 günde 1 er saat okula girdiler ama benim çocuğum okula girince ağladı 2dk sonra ağlıyor bu şekilde alamıyoruz dediler. Çocuk bu ağlayacak tabi ilgi alaka göstermediler. Daha sonraki gün çocuk okula yine girmedi ağlıyor diye almadılar. Diğer hafta da okula girsin diye uğraştık ama öğretmenlerde hiçbir yardım destek yok çocuk ağlamadığı zaman içeri kendi isteğiyle girerse alınacak dediler. Çocuk öğretmenlerden ilgi görmediği için okulun içine giremedi bizde alışır belki diye her sabah götürdük okula bahçesinde durdu 30 40 dakika girmedi geri geldik. Daha sonra anladık bu devlet kreşleri bu şekilde ilgi alakasız biz napsak ta öğretmenler ilgi göstermeyince bu çocuk ağladığı için içeri giremeyecek mecburen özel kreşe verelim dedik eşimle çalıştığımız için mecburduk. Toplasanız 2 haftada öğretmenlerin hiçbir çabasını göremedik hep biz içeri girmesi için ilgilendik çocuk 2 haftada 5dk içeride durmadı ödediğimiz 3000 TL geri iade edin dedik bize böyle bir şey yapamıyoruz dediler. Bu nasıl bir saçmalıktır almadığımız hizmetin parasını bizden peşin alıyorsunuz vermediğiniz hizmetin parasınıda iade etmiyorsunuz. Ödediğimiz paranın iadesini talep ediyoruz bununla ilgili CİMER'e Belediye başkanı G***** Y***** e kadar şikayetimizi ileteceğiz.

Yasemen
Yasemen

Aynı durum, Kartal kordonboyu kreşte de oldu, yaşadığınız şeylerin aynısını birebir yaşadık biz bir de üstüne kreş sorumlusu Zeynep hanım tarafından çok olumsuz bir üslup ile karşılaştık, "bize işimizi öğretemezsiniz", 60 yaşında annem "kızım neden böyle davranılıyor" diye cümleye başladığında "ben sizin kızınız değilim, siz benim annem değilsiniz, bana ismimle hitap edeceksiniz" şeklinde cevap aldık ve neye uğradığımızı şaşırdık biz belediyeye ilgili şikayetimizi yaptık ama CİMER'e söylemek bence bence de yapmamız gereken şey. Kesinlikle yaptığınız yoruma üzülerek katılıyorum.

Kreşte İlgisizlik Ve Bilgisizlik Sorunu

10 Ocak 2025 22:39

13 Şubat 2025 14:58
Otizmli Çocuğun Kreş Mağduriyeti Ve Haksız Ücret Talebi
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Belediyesi İlkadım Gündüz Bakımevi Hakkında Z

02 Ekim 2023 13:20