Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

KARGOMsende Kargo Teslim Edilememe

KARGOMsende Kargo Teslim Edilememe
26 Eylül 2023 15:09

Kargom sende firması 15 gündür kargomu getirmeyip müşteri hizmetlerini aradığımda gün içinde teslim edilecek denilerek oyalanıyorum. Kargom muhtemelen kayıp ve işlerine geldiği gibi davranıyorlar! 6 kez operasyonel sebeplerden dolayı teslim edilemedi diye dönüş yapılıyor mesaj üzerinden.

28 Eylül 2023 10:01

Kargomsende firması 15 gün geçmesine rağmen Decathlon üzerinden aldığım ürünleri teslim etmeyip, aradığım zaman kargomun ne zaman geleceğini bilemediklerini söyleyip oyalanıyorum. Daha önce yazdığım şikayete dönüş yaparak aranacağım söylendi fakat kimse aramadı.

27 Eylül 2023 16:21

Dün yazdığım şikayetten sonra tarafıma ulaşacağını ve konunun çözüleceğine dair SMS atan kargomsende firması aynı ilgisizliğine devam ediyor yine aradığımda size dönüş yapacağız denilip telefon yüzüme kapatılıyor ve kargom hala ortada yok. Konu ile alakalı yasal yollara başvuracağım.

Ek
26 Eylül 2023 15:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Batuhan Bayrak, İlettiğiniz konu ile ilgili takip sürecini başlattık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizimle paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

27 Eylül 2023 09:25

Kimse arayıp sormadı tabi ki :)

11 Ekim 2023 16:40

Sayın Batuhan B., 11.10.2023 tarihinde B****** B***** kişisine gönderinizi teslim ettik. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

Kadir
Kadir

Benim de aynı durumda. Bayrampaşa dağıtım merkezi takılıyor kafasına göre.

Batuhan

Müşteri hizmetlerini arayıp kendim almaya gidiyim diyorum adres bilgilerini veremeyiz diyorlar şubenin, bir daha bu firma ile çalışan alışveriş platformundan ürün satın almayacağım

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 18:47
KARGOMsende Teslim Edilmeyen Paket
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 19:35
Kargom Sende Kargomu Getirmiyor

29 Aralık 2023 13:47
Kargomsende Ama Bana Vermiyorsun!
Kargomsende Ama Bana Vermiyorsun!