Stokta Yok, Oyalama Var: Motokeyf'in Teslimat Sorunları

26 Ekim 2024 12:362.600

Firma ile ilgili şunları özet geçeyim,
1-Sitesinde stoğunu sorduğumda var dediği parçalar aslında elinde yok, siz sipariş verince parçayı fabrikadan istiyor, yani zamanınız varsa deneyin.
2-Telefonla iletişime geçerseniz sizi "Bugün yarın" diyerek oyalıyor. Parçanın gelmesi için zaman kazanıyor.
3-Hadi bu kısıma kadar gelebildiniz diyelim, parçaları toplayabildiği kadar size gönderiyor, göndermeden önce bilgi vermiyor, kargoyu açınca size sürpriz oluyor.
4-Yine en son arayınca evet fabrikada da yokmuş ondan eksik gönderdik, bugün yarın iadesini yaparım diyor.
5-Para iadesi için de birkaç kez arayıp hadi hadi demeniz gerekiyor.
6- ve final! Aradan 1 aya yakın zaman geçmiş parçasına da, motoruna da, ustasına da diyerek kapanış yapıyorsunuz.
Not:Motokeyf firması da bu firmanın.

2 Destek
26 Ekim 2024 13:16 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Bazen istisnalı durumnlar oluyor kimseyi oyalamıyoruz iadeniz veya almadığınız parçanız nedir isminizi de bize bir yazın bekliyoruz anlayış içerisinde satış yapıyoruz

Eksik Ürün Ve Geciken İade Mağduriyeti

4 Ocak 2025 11:521.552

5 parça Mondial 150 hs parça siparişi verdim. 2 gün sonra ne zaman kargoya verileceğini sorduğumda, yarın verileceğini s...

2 Destek

Zirve Motor İlgisizliği, Muhatap Yok

12 Temmuz 2023 13:463.094

Muhatap yok, sadece bir hesap numarası ve yatıracağın bedel net geri kalan muamma. 1 haftadır yazdığım mesajlara cevap v...