Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur İtalya Turu Deneyimi

06 Eylül 2023 17:28

Kappa Tur ile İtalya turuna katıldım. O kadar ilgisiz ve kötüler ki, vize hizmetlerinden İtalya'da yapılan gezilere kadar aşırı ilgisizlerdi. İtalya'daki tur rehberimiz sayın İ** H**bizlerle asla yeterli şekilde ilgilenmedi. Ara turları almazsanız sizi şehrin uzak bir noktasında otobüsten indiriyorlar. Ha turları satın aldığınızda da hızlı bir şehir turu yapıp geçiyorlar. 1 gün tur satın almadık ve kendimiz gezdik. Akşam yanlış trene bindiğimiz için gecenin bir yarısı otelimize 40 dakika uzaklıkta bir yerde kaldık. Taksi vs herhangi bir ulaşım aracı bulamadık. Rehberimizi aradık ama ne yazık ki kendisi telefonlarımızı asla açmadı. Otel sahibine ulaştık ve otel sahibi bize araç gönderdi. Yoksa gecenin o saatinde sokakta kalacaktık. Sayın rehberimiz de ertesi sabah naptınız yanlış trene binmişsiniz geçmiş olsun bile demedi. Onun götürdüğü turu satın almadık çünkü, iyi olmuş demiştir. Konaklanan oteller şehirden çok uzakta ve kötü. Bu kadar kötü otelleri ancak arasalar bulurlardı. Roma'da floransa da daha şehirleri doğru düzgün gezmeden alıp alıp köylere götürdüler. Neden? Çünkü o turlardan o ara kazanacaklar. Yahu ben şehri gezmek istiyorum. Köyleri ne yapayım. Şehir bitse de köylere gitsek anlarım. Sonuç olarak çok ama çok kötü bir turdu. Şoför M** inanılmaz laubali, saçma sapan samimiyetler kuran bir adamdı. Telefonda hizmet veren şirket görevlilerinden tut rehberine ve şoförüne kadar her şey kötü. Zaten 3 lira olan şeye 10 lira alıyorlar. Önerdikleri yerlerde yemek evde yaptığımız domatesli makarnaya 20 euro verdik resmen.

profile profile
06 Eylül 2023 18:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sema
Sema

Ay teşekkürler bende tur almayı düşünüyordum vazgeçtim

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur İle Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve Zorunlu Ekstra Ücretler

Tülay
17 Eylül 2024 09:33
Kappa Tur İle Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve Zorunlu Ekstra Ücretler
Melih sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 13:45

Tur Rehberinin Eksikliği Ve İletişim Sorunları