Kanatlı Avm İş Yerinde Flört Ve Haksız Kazanç

25 Kasım 2023 06:10

24.11.2023 tarihinde Eskişehir Kanatlı AVM içerisindeki Joy Park adlı çocuk oyun alanında yarım saatlik için 110 TL ödedim. Çocuğumla vakit geçirirken 30 dakikanın nasıl geçtiğini anlamadım. Önceki ziyaretlerimizde çalışanlar, süremizin dolmasına bir dakika kala yanımıza gelerek bizi uyarırlardı. Ancak bu seferki çalışan, zamanımız dolarken hiçbir uyarı yapmadı. Gördüğüm kadarıyla orada birisiyle sohbet ediyordu ve görevini ihmal ediyordu. Süremiz dolduktan sonra yanımıza gelerek tekrar ücret talep etti. Bu durum haksız kazanç olarak değerlendirilebilir. Diğer çalışanlar gibi bizi de sürenin bitmesine yakın uyarması beklenirdi. Maalesef çalışanın ilgisizliği ve uyarılarıma rağmen bana karşı takındığı kötü tavır nedeniyle artık her hafta gittiğim bu mekana gitmeyeceğim. Ayrıca bu şikayeti sadece burada bırakmayacak, en üst mercilere kadar taşıyacağım. Sorunun çözülmesini talep ediyorum.

25 Kasım 2023 09:53 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Kanatlı AVM Yönetim Ekibi olarak yaşamış olduğunuz olay için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Olayın çözüme ulaştırılabilmesi adına [email protected] mail adresine bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla,

25 Kasım 2023 13:53

Merhaba, Konu ile ilgili Joypark mağazası ile görüşme sağladığımızda, Mağaza Müdürü sizinle iletişime geçtiğini ve tarafınıza gerekli açıklamaları yaparak problemi çözdüğünü tarafımıza iletti. Umarım sizler içinde problem çözülmüştür. İyi günler dileriz.

City Center AVM Güvenlik Amiri

10 Nisan 2024 01:40
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

İVA Park AVM Çocuk Oyun Alanında Yaşanan Sorumsuzluk Ve Haksız Ücret Talebi

Beytullah
01 Ağustos 2024 23:51
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Alanında Yetersiz Personel İlgisi Ve Saygısız Davranış

06 Ağustos 2025 21:25
Sema sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 18:13