Melih sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Radyatör Kabusu: Macera Değil, Baş Ağrısı!

21 Mart 2024 12:36

Radyatörüm su kaçırınca radyatör değişimi yaptım. Kale radyatörle maceram böyle başladı.
Radyatör, arabanın sinir sistemi demek. Dolaşım yavaşlayınca araç soğutma sisteminde stres artar, silindir kapak contasından pıhtı atar. İşte benim arabanın durumu da böyle oldu. Radyatör yeni değiştiği için hata aramadık. Paşamızdı o bizim. Radyatör üst hortumu aşırı sert. İncelemeden değişim yapmazlar. Kaleyi aradım ar-gesi ile görüştüm, satıcı ile görüştüm. Yani arabanın haftalarca sanayide yatması vesile olan bir firma düşün.
Su soğutma sisteminde radyatörün muazzam önemi olduğu aşikar. Yeteri kadar soğutma yoksa hararet müşürü, termostat, devirdaim pompası, LPG regülatörü ve en son radyatör değiştirilir. Sorun düzelmezse silindir kapak contası değişir. İstisnalar hariç hangi ustaya gidersen git bu sıralama değişmez. Ucuzdan pahalı parçaya. Aracıma bu işlemler yaptırdım. Düzelmedi.

Sorun devam etti...

Kale radyatör sayesinde iki sefer silindir kapak contası ve sayısız soğutma sistemi elemanı değiştirdim. 2 sefer conta yaktık. İki sefer taşlattık. Basınç problemi devam etti. Ve motordan da emindik artık. En son ustamızın tespiti: "Radyatör hatalı. Yedek su depo tahliye hortum girişi içinde delik yok. Deliği açtı. Radyatör kapak (ları) yerine tam oturmuyor. Sorunu yeri baskılayarak çözdük. En son arıza tespiti : Radyatörün içindeki su kanalları problemli. Soğutma işlevini yeteri kadar sağlamıyor. Yani özetle işlevini yerinde getiren petek sayısı çok az." İşte burada benim kendi contam yandı. Başka marka ile sorunu çözdük artık saat gibiyiz.
Şimdi şunu ifade etmek istiyorum. Ben parasında değilim. Çoluğumun çocuğumun rızkını, yapmayı beceremedikleri, kendini radyatör zanneden o parça yüzünden defalarca sanayilere döktüm. Beklentim de yok açıkçası. Arasalar yüzlerine kapatırım o derece. O arızalı radyatörü de göndermiyorum. Videosunu çekip internet ortamında paylaşacağım bu yüzden onun bir paşa köşesi var. Kolaysa kale firması gelip benden alsın. Kale marka alacakların da bilgisi olsun diye yazıyorum. Önemli bir konu. İşin ucunda aracınızdan olmak var. Satış sonrası destek hizmeti yani müşteri memnuniyeti odaklı bir firma izlenimi yok. Bunu ibret olsun diye yazdım. Benim sanayide harcadığım vakti ve ailemle geçirmem gereken değerli zamanları yani maneviyatımı geri alamadıktan sonra gerisi de cidden önemli değil.

Kale Oto Radyatör Kale Radyatörü Sorunu

28 Kasım 2023 09:02
Kale Oto Radyatör Kale Radyatörü Sorunu
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Kale Araç Radyatör Perişanlığı.

19 Haziran 2024 00:37
Kale Oto Radyatör Kale Araç Radyatör Perişanlığı.

Kale Radyatör Yüzünden Aracım Pert Oldu, Hiçbir Şekilde Destek Alamadım

13 Temmuz 2025 06:27
Kale Radyatör Yüzünden Aracım Pert Oldu, Hiçbir Şekilde Destek Alamadım
kale-radyator-yuzunden-aracim-pert-oldu-hicbir-sekilde-destek-alamadim-2.jpg
Hukuk sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Kale Radyatör Yeni Aldım Delik Çıktı, 1200 TL Ek Bedel Ödettiler

07 Mayıs 2024 17:13
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Kalorifer Peteği Sorunu: Garantili Değişim Sonrası Yine Arıza

24 Aralık 2024 10:15