Kale Oto Radyatör Kale Radyatörü Sorunu

Kale Oto Radyatör Kale Radyatörü Sorunu
28 Kasım 2023 09:02

Herkese merhaba,
Kale marka radyatör her ne kadar kaliteli desek de kalite kontrolü adına herhangi bir hassasiyet yok diyebilirim. Üretim ve insan hatası aramak mümkün. Lütfen aldığınız Kale ürününü kontrol edin. Aracıma Kale (253101C100) kodlu radyatörü satın aldım. Taktık her şey güzel sonra üst hortumun sertleştiğini fark ettim. Genleşme basıncı arttı. 2 ay böyle problemler devam etti Allah'tan serin mevsimler tabi ben ustadan ustaya. 4 adet radyatör kapağı aldım denedim hepsinde sonuç aynı. Bir adam tutup ta adam akıllı kontrol yapmıyor sanayilerde. Radyatör kapağının takıldığı yerde, yedek su deposuna (genleşme hortumu) giden ufak hortumun bağlantı yeri açık mı kontrol edeyim dedim içeride bir delik bulamadım. İçe doğru giden bağlantı var ama içeride deliği yok. Sorunu tespit ettim emin olmak için radyatör ustasına gittim o da bu radyatörün hatalı olduğunu bana denk geldiğini söyledi. Kale nin AR-GE si ile görüştüm. Konu ile alakalı döneceklerini söylediler. Satın aldığım yerden ürünün faturasını talep ettim. Yasal yollara başvurabilmek için. Koca motoru söktürdüm. Yine de sakinim. Fakat köklü olan bu markaya güvenim sarsıldı.

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Radyatör Kabusu: Macera Değil, Baş Ağrısı!

21 Mart 2024 12:36
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kale Oto Radyatör Kale Araç Radyatör Perişanlığı.

19 Haziran 2024 00:37
Kale Oto Radyatör Kale Araç Radyatör Perişanlığı.

Kale Radyatör: Üretim Hatası Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 12:42