Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Kablo TV 60 Gündür Giderilemeyen Arıza

26 Ocak 2024 00:50

Uzun yıllardır TÜRKSAT TV ve internet kullanıcısıyım. 2 aydır internet kalite problemi ve TV yayını alamıyorum. Ekip yönlendirildiği saat 09 ile 14 arasında evde olmalısınız diyorlar ancak ne gelen var ne arayan var
arıza kaydı sürekli kapatılıyor. Ekipler gelmiyor ve 60 gündür TV yayını alamıyoruz. Akıllı cihaz kumandası çalışmıyor. Ekipler yine gelmedi. Bu mağduriyet nasıl giderilecek. Bu kurumsal yapi nasıl hizmet kalitesini ölçüyor ve müşteri memnuniyetini sağlıyor gerçekten anlamakta zorlanıyorum. 60 gündür bir ekip eve uğramadı. Ben arıza kaydı bırakmaktan yoruldum hiç mi servis bolge müdürü incelemez kronik arıza kayıtlarını ne diyeceğimi bilmiyorum.

26 Ocak 2024 09:04 (Şikayetten 8 saat sonra)
26 Ocak 2024 09:38
26 Ocak 2024 16:19

Merhaba Teknik ekipten gelen yok ve kimse aramadı. Akıllı cihazın değişmesi gerekiyor. Çünkü kumanda akıllı cihaz ile eşleşmiyor. TV yayını hala yok. İnternet kalitesi de stabil değil.

27 Ocak 2024 14:06

Merhaba Teknik ekip ne zaman yönlendirilecek acaba. TV yayını alamadığımız Mağduriyet devam ediyor. Akıllı cihaz kumandası eşleşmiyor bu yüzden akıllı cihazın değişmesi gerekiyor. Acil aksiyon rica ediyoruz.

29 Ocak 2024 22:26

Bugün tekrar TÜRKSAT arıza kaydı bıraktım. Ekip yönlendirilecekti yine gelen ya da arayan yok. Geri bildirim zaten yok. Nasıl ekip teknik servis yönlendiriliyor gerçekten anlamakta zorlanıyorum. TÜRKSAT burada sadece klasik cevap vermiş olmak için mi mesaj yazıyor. Nasıl kurum nasıl hizmet anlamak mümkün değil. Artık 3 ay oluyor. Ve ben faturaları ödüyorum. Yazıklar olsun. Bu sizin çok büyük ayıbınız.

Sercan
06 Temmuz 2024 20:41
Mehmet sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2025 20:17
"Merhaba  TÜRKSAT kablo hizmetlerinden ihsan Bey’le görüştüm kendisi hem çok kibar çok nazik iş bilen ve konusunda da çok uzman olduğunu düşünüyorum altı aydır çözülemeyen problemi 5 dakika içerisinde çözdü kendisine çok teşekkür ediyorum çözüm ve davranışlarından dolayı bilhassa kendisine teşekkürlerimi sunuyorum"

Muhammet
05 Ağustos 2024 13:54

06 Ağustos 2024 14:14
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
13 Kasım 2023 20:51