Halil sonuçtan çok memnun

Kaan Çapa Basınçlı İlaçlama Pompası

Kaan Çapa Basınçlı İlaçlama Pompası
11 Mayıs 2024 18:46
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Bilhassa hasan beye ve kaana teşekkür ederim istemiş olduğum piston en kısa sürede geldi ve tam uyum sağladı ve bugün tecrübesini yaptım teşekkür ederim tekrar”

Kaan 200B ilaçlama makinesi satın aldım. Ancak sürekli olarak ilaçlama pompasının pistonlarının girip çıktığı bölümdeki, orta pistonun contalarını tutan yivli kısım bozuk çıktı. Satın aldığım günden bu yana aynı sorun devam ediyor. Bu yivli parçayı Konya'da ve ilçelerinde bulamadım. Yedek parça temininin olmaması, Kaan markasına yakışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

13 Mayıs 2024 13:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

Halil
16 Mayıs 2024 23:38

Şükrü
28 Nisan 2024 01:22

05 Nisan 09:53
Lütfi sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 19:27
"Firma bugün tarafıma ulaşmış olup sorun çözülmüştür. İlgili firma ve yetkiliye çözüm için teşekkür ediyorum"
Kaan Çapa Çapa Makinesi Vites Arızası Ve Mağduriyetim
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

80 Litre İlaçlama Makinesi Arızası Hakkında Şikayet

Rıdvan