K -Rides Royal Enfield Teslim Sorunu

10 Aralık 2024 18:18

Ataşehir k -rides Royal Enfield Himalayan motorumu satın aldım fakat bir türlü teslim edilmiyor.
30 kasımda peşinatını verdim, 2 aralıkta motorun tamamını ödedim. Kendi motorumu satıp almıştım 10 gündür motor yok. Firmanın reklamlarında ya da almadan önce böyle bir bilgi verilmiyor. Stokta yoksa neden satış yapılıyor.
Satın almadan önce uyarılsaydı hiç problem yoktu bende başka markaya bakardım, bu kadar köklü bir markada bu yaşamak beni çok üzdü.

Muhammet
Muhammet

Teslim alabildiniz mi

Samet

Evet 11. Gün teslim aldım.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Royal Enfield Himalayan Teslimatında Gecikme Sorunu

10 Aralık 2024 10:52
Burak sonuçtan memnun

Hunter 350 Teslimatında Sürekli Erteleme Ve Belirsizlik

Burak
13 Aralık 2024 21:37
"Şikayet sonrası satış temsilcim Z*** bey bana ulaştı ve beni süreç hakkında detaylı şekilde bilgilendirdi. Ayrıca kampanyalar dolayısıyla beklenmedik bir şekilde yoğunluk yaşadıklarını da bildirdi. Bunu zaten kendisine ulaşmaya çalışırken de fark etmiştim. Kaliteli bir iş yaparken yoğunluk olması normal. Bu süreçte kendisine ulaştığımda bana mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalıştı ama yine yoğunluktan dolayı bana yeterli vakit ayırıp detaylı bilgi veremiyordu. Bu tarz projelerde daha hazırlıklı olunursa verilen kaliteli hizmetin değerinin daha da artacağını düşünüyorum. Şikayet sonrası olduğu gibi önceki günlerde de mesai saatleri dışında bile kendisini rahatsız ettiğimde bana destek olmaya çalıştığı için kendisine teşekkür ediyorum. İyi satışlar dilerim."

CFMOTO Oktay Motor Ataşehir Şubesinde Teslimat Ve Hizmet Sorunları!

19 Eylül 2024 02:11