Jowe Kaş Sabitleyici Bakteri Oldu

Jowe kaş sabitleyicisinde beyaz bir tabaka ve bakteriler oluştu, çok sayıda beyaz nokta mevcut. Kötü kokuyor ve sabitleme işlevini yerine getirmiyor, ürün bozulduğu için çöpe atmak zorunda kaldım. İçinde hâlâ çok miktarda ürün bulunuyordu. Üzücü oldu. Hiçbir şekilde içine bir şey katılmadı. Birkaç gün önce gayet iyiydi. Kutuyu açtığımda şok oldum. Ve hızlıca büyüyor bakteri yardımcı olursanız sevinirim gördüğünüz gibi öylece duruyor faturasını da çöpe attım böyle olacağını bilsem saklardım

14 Mayıs 2024 11:00 (Şikayetten 6 gün sonra)

Atike hanım merhaba, Yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgünüz. Durumdan bizleri haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşterilerimizin memnuniyetine çok değer veririz. Yaşadığınız problemi çözüme kavuşturmak için lütfen bize e-mail üzerinden faturanız ile ulaşmanızdır. Probleminizi çözerek sonuca ulaştırarak sizi de mutlu müşterilerimiz arasında görmekten memnuniyet duyacağız. JOWE

Jowe Professional Kaş Sabitleyicim Bozuldu

Aslı

Jowe Professional Kaş Sabitleyicim Bozuldu

Damla

Watsons'tan Jowe Kaş Sabitleyici aldım. Çok severek kullandığım ve bittikçe de aldığım bir üründü ilk kez böyle bir görü...

Aldığım Kaş Sabitleyici Küflendi, Kullanamıyorum!

Jowe Professional Aldığım Kaş Sabitleyici Kısa Sürede Küflendi Ve Kullanılamaz Hale Geldi

İlayda

Gratis mağazadan aldığım Jowe kaş sabitleyicinin aldıktan daha 2 ay bile olmadan bozulduğunu gördüm. Sakladığım yer ne n...