13 Haziran 2023 16:26

30 Haziran tarihinde 2015 yılında yapılan evimizde Jotun marka boya ile boyattırmak istedik. Bir tavsiye üzerine İ-- boyacı ile her şey dahil 12.000 TL'ye anlaştık. 3.000 TL kapora verdim. Kendisi boyaları Karabağlar'da Ender boyadan temin edip geldi (tavan Jotun tavan boyası, duvarlar Jotun 9904 ipek mat). 2 elemanı bir gün çalıştılar. Akşam çalışmayı beğenmedik, İ--ustayı çağırdık. Sıkıntımızı dile getirdik.

Kendisi elemanlarını geri çekti. Ertesi gün kendisi gelip devam edecekti, gelmedi ve telefonlarımıza da cevap vermedi. Bir daha görüşemedik. İnternetten araştırmamız üzerine Jotun Zen ile devam etmeyi düşündük ve yine internetten Bayraklı'da Volkan İnşaat bayisini bulduk.

Oraya boya almaya gittik. Durumumuzu anlattık, tüm ekip ailece çok ilgilendiler. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. H**bey bize H** ustayı tavsiye ettiler. Zen boyamızı aldık. H-- usta ile telefonla görüştük, programımızı yaptık. 30 Mayıs günü işe tekrar H-- usta ve kardeşleri ile işe başladık. 4 gün mükemmel çalıştılar. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar, ince ince çalıştılar.

Telefonlarının ışığını açıp duvara tutarak inceleyerek riskli gördükleri yerleri kazıyıp Jotun tamir macunu ile düzelterek üşenmeden bıkmadan her detayı düşünerek işlerini bitirdiler. H-- usta ve kardeşlerine emeklerinden, terbiyelerinden, çalışkanlıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Eşimiz dostumuz ya da kendimiz için bir başka ekibi asla düşünemeyiz. Ancak bütün bunların dışında boya ile bir sorunumuz var. Ev dubleks, üst katta bir sorunumuz yok fakat giriş katında sıkıntılarımız var. Bazı yerlerde (çok kısmi) sanki boya duvara tutunamamış, duvar boyayı kabul etmemiş, akmış durumda. Teknik eleman ve yetkili kişiler tarafından incelenmesini istiyorum.-

14 Haziran 2023 09:24 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Konuyu Teknik Servisimize yönlendirdik. En kısa zamanda sizinle iletişime geçilecektir.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 00:39
Jotun Ve Gönderdikleri Boyacı Pişmanlıktır!
Gürol sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:13
Jotun Boya Kalitesiz Diş Cephe Boyası Mağduriyeti
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya İle Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

17 Aralık 2024 11:12