Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya İle Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

17 Aralık 2024 11:12

Köyde dubleks ev yaptırdım. Koçtaş'tan dış boyasını ** aldım, o kadar memnun kaldım ki anlatamam. Mükemmel sonuç çıktı.
İç boyaya sıra gelince yine Koçtaş'tan satıcının tavsiyesi üzerine Marshall Silpak boyadan aldım. Astarlar aldım, tavan boyaları aldım. Önce 5 kutu boya, 5 kutu tavan boyası, 4 kutu astar aldım. Kapatma yapmayınca 2 kutu ekstra boya, 1 kutu tekrar tavan boyası aldım.

Astar ve tavan boyalarında bir sorun yok ama boya yapmaya sıra gelince 5 kat Silpak 1. sınıf damla sakızı boya vurmamıza rağmen hala kapatma yapmıyor, altı gözüküyor ve aşırı iz yapıyor. Durumu Koçtaş'a ilettim. Marshall'a yönlendirdiler. Marshall kayıt aldı. Boyanın üretim yılı ve seri numarasını aldı. İlgili arkadaş aradı, ilgilendi, köye çıktılar. Araştırdılar.
İlk söyledikleri şey astar böyle olmazmış, bu boya yeni kara sıva üzerine uygulanmazmış, yetmedi usta boyayı çok sulandırdı dedi.
Ustamız 30 yıldır bu işi yapıyor. Ömrümde bu durumla 2 kere karşılaştım. Marka hatasını kabul edip boyayı değiştirdi bilgisini verdi. Ama Marshall kabul etmedi ancak tamam dediler. Burada bir mağduriyet var, bunu gidermek için sana 3 kutu boya verelim dediler. Sonra yıl sonu dediler, 1 kutuya indiler. Şimdi yılbaşından sonra bir değerlendirelim diyorlar.
Koca Marshall’dan yaşadığım mağduriyetin giderilmesini beklerken dalga geçer konuma düştüm.
Koçtaş inşaat Marshall'ın keyfini bekleyecek, verecek oldukları da 1 kutu boya. Yazıklar olsun, Marshall pişmanlıktır.

marshall-boya-ile-yasanan-sorunlar-ve-cozum-arayisi-1.pdf

29 Aralık 2024 15:35

Marshall yetkilisi beni aradı görüşme yaptık ancak inşaata gidildiğinde diyor kendileri uygulama yaptık. Bana göre diyor kapatma yaptı. Ancak uygulama yaptığı yere bende gittim ustamda orada kapatma yapmadı yapmıyorda. Bu boyayı bana öneren yer Koçtaş personeli, diyorlar ki uygulama hatası var çok su kattı hayır katmadı Marshall yetkilisi de orada %10 su katınız yazıyor oda 1.5 litre su yapar. Bu sefer düzeltiyorlar kendilerini diyorlar bana ki zaten parlak boya kara sıva üzerine ilk uygulama da uygulanmaz. Tamam ama ne boya üzerine böyle bir uyarı var. Varsa da detaylı okumadık. Ama bunu boya satan Koçtaş personeli bilmesi lazım ve yüklü miktarda aldığım boyanın uyarısını bana yapması lazım. O zaman da Koçtaş boya satan personel yanlış bilgilendirdi zararımı Koçtaş'ın karşılamasını talep ediyorum. Ayrıca araştırma yaptığımda ise Trabzon geneli ilçelerde veya il merkezinde çoğu satış bayisine uğradığımda Marshall SİL-PAK boyaların böyle bir sıkıntısı olduğunu ve çok satmak istemediklerini belirtiyorlar. O zaman da Marshall ın zararımı karşılamasını talep ediyorum. Ayrıca Marshall yetkilisi bana göre boya kapatıyor. Yok kapatmıyor diyorsan istediğin yere şikayet edebilirsin diyor. Ama bu boyanın kapatmıyor gerçeğini değiştirmiyor. Bir boya aldık. Kaldık. Sıkıntıya Marshall pişmanlıktır; pişmanlıktır, pişmanlıktır.

17 Aralık 2024 12:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

21 Aralık 2024 13:11

En kısa sürede iletişime geçilecek denildi ancak bugün 21,12,2024 saat 13:00 hala bir iletişim söz konusu değil demek ki markalarına verdikleri değer bu kadarmış. Bu arada detaylı bir araştırma yapma fırsatı buldum Trabzon geneli çoğu Marshall bayisine gittim boya hakkında bilgi edindim aldığım %90 cevap Marshall'ın Sil-pak serisi parlak serisi maalesef diğer müşterilerden de gelen bilgi ve şikayetler aynı çok satmamayı tercih ediyoruz. Böyle bir problem var yönünde ama Marshall gibi bir markanın bu sorunu kabul etmemesini kabul edemiyorum. Hatta şikayet var.com üzerinden bir sürü şikayet var maalesef. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Tüketicilere sesleniyorum Marshall almamaları yönünde ürünün arkasında durmuyorlar

23 Aralık 2024 11:37

Marshall yetkilisi beni aradı görüşme yaptık ancak inşaata gidildiğinde diyor kendileri uygulama yaptık bana göre diyor kapatma yaptı. Ancak uygulama yaptığı yere bende gittim ustamda orada kapatma yapmadı yapmıyorda. Bu boyayı bana öneren yer Koçtaş personeli, diyorlar ki uygulama hatası var çok su kattı hayır katmadı Marshall yetkilisi de orada %10 su katınız yazıyor oda 1.5 litre su yapar. Bu sefer düzeltiyorlar kendilerini diyorlar bana ki zaten parlak boya kara sıva üzerine ilk uygulama da uygulanmaz. Tamam ama ne boya üzerine böyle bir uyarı var. Varsa da detaylı okumadık. Ama bunu boya satan Koçtaş personeli bilmesi lazım ve yüklü miktarda aldığım boyanın uyarısını bana yapması lazım. O zaman da Koçtaş boya satan personel yanlış bilgilendirdi zararımı Koçtaş'ın karşılamasını talep ediyorum. Ayrıca araştırma yaptığımda ise Trabzon geneli ilçelerde veya il merkezinde çoğu satış bayisine uğradığımda Marshall SİL-PAK boyaların böyle bir sıkıntısı olduğunu ve çok satmak istemediklerini belirtiyorlar. O zaman da Marshall ın zararımı karşılamasını talep ediyorum. Ayrıca Marshall yetkilisi bana göre boya kapatıyor. Yok kapatmıyor diyorsan istediğin yere şikayet edebilirsin diyor. Ama bu boyanın kapatmıyor gerçeğini değiştirmiyor. Bir boya aldık kaldık sıkıntıya Marshall pişmanlıktır; pişmanlıktır, pişmanlıktır.

Melih
Melih

Aynı sorunu bende yaşadım hiçbir şekilde üründe problem olduğunu kabul etmiyorlar Marshall pişmanlıktır

Talip
Talip

Bende Marshall almayı düşünüyordum ve bu kötü deneyiminizden dolayı tekrardan düşünmeye karar verdim şikayet giderilirse buraya tekrardan yazarsınız sevinirim ramazan bey geçmiş olsun

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silpak Boyası: Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 16:35
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 02:50

Beklenmedik Renk Sürprizi: Mahlep Rengi Hayal Kırıklığı