Jon Turizm (Trabzon) Mağduriyeti!

28 Ağustos 2023 08:48

24.08.2023 tarihinde, Jon Turizm (Trabzon) ile Batum'a günübirlik tur satın aldık. Kendileri ile vardığımız anlaşmaya istinaden Rize Havalimanı'ndan alınıp Batum'a, Sarp sınır kapısı üzerinden götürülecek ve yine dönüş saatimizde uçağımıza bırakılacaktık. Ancak bu konuda kendileri bize defalarca önceden onay verdikleri halde, Sarp sınır kapısından Batum'a girdiğimiz anda şoför ve rehber bir olup bizi yanlarına çağırıp turu onlarla tamamlayamayacağımızı ve havalimanına yetişmenin mümkün olmadığını ve kendi başımızın çaresine bakmamız gerektiğini, yoksa geri dönemeyeceğimizi belirttiler. Araç şoförü ve tur rehberi hanımefendi konu ile ilgisi olmamakla beraber bize karşı negatif bir tutum sergilemekteydiler. Bu meyanda bizimle restleşmek adına bizi bu zor durumda bırakmaktan kaçınmadılar.

Yaşadığımız şok başlı başına bir işkenceye dönüştü. Sarp'a geri dönebilmek için 20 dolar taksi parası vermemizin yanında sınır kapısından çıktıktan sonra da kişi başı 125 lira para vererek dolmuş ile Rize Havalimanı'na vardık. Onlara verdiğimiz kişi başı 600 liranın üstüne bütün bu harcamalar çok canımızı sıktı. Bilmediğimiz bir lokasyonda iki kadın olarak tamamen yerel insanların iyi niyeti ile Rize'ye varmayı başardık. Ancak yaşadığımız bu kötü tecrübeyi ve sorumsuz yaklaşımı başkaları da yaşamasın diye Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve sizlere bu art niyetli tutumu bildirmeyi görev bildik.

Tur Yetkililerinin Telefonları: 0532 1510***, 0532 4401***, 0530 5539***

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Sille Turizm Yorumu Okuyun Lütfen

02 Temmuz 2023 19:04