Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Yalanı Prim İçin

23 Haziran 2024 19:27

Rezervasyon Kodu
HD-240661VB
Jolly Tur 444 0 644 numaralı telefondan Ö*** Hanım ile görüşülerek sürekli gittiğimiz otel için rezervasyon yapılabilir mi diye görüştük. İlgili otele, Marmaris Park Otel'e uygulamada yer yok ama otelle görüşüp bize dönüş yapacağını söyledi. 10 dakika geçmeden geri aradı Ö*** Hanım ve bizim için oda açıldığını söyledi. Akabinde ödeme yaptım Jolly Tur sayfası üzerinden. Yarısını ödedim, kalanını da kampanya dahilinde salı öderim dedim. Her şey tamam, 3-4 saat sonra Y**** Hanım diye biri aradı ve bize oda olmadığını, istediğimiz tarihlerde yer yok diyerek bizim planımızı iptal etti. Ben ve eşim sağlık çalışanıyız, özel hastanelerde çalışıyoruz ve zoraki izin alıyoruz. Epi topu 1 hafta tatil yapabiliyoruz. Yapmayın, etmeyin desek de iptal oldu. Ben Jolly Tur'a bunu yakıştıramadım. Orada çalışan eleman prim almak uğruna bize oda var deyip ödeme aldı ve 3 saat sonra iptal ettiler. Kendi menfaatleri için bizi kullandılar. Ben de Şikayetvar aracılığıyla bu Jolly Tur'un gereken ceza ve uyarıları almasını devletimden rica ediyorum. Size rezervasyon kodunu atıyorum, lütfen ilgilenin. Rezervasyon Kodu
HD-240661VB

profile profile

Jolly Tur Rezervasyon Mağduriyeti

01 Ağustos 2024 00:23
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 20:18

17 Eylül 2024 11:46

09 Temmuz 2025 10:41
jolly-turdan-aldigim-oda-beklentilerimi-karsilamadi-5.jpg
Beste sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 11:51