Jolly Tur Euro Kurundan Siparişi Alıp Tl Üzerinden İade Ediyor

Jolly Tur Euro Kurundan Siparişi Alıp Tl Üzerinden İade Ediyor
14 Temmuz 2023 12:28

Jolly Tur satın aldığım 1598 Euro'luk turu parayı yatırdığım tarih kuruna göre iade ediyor. Jolly turdan Ocak ayında Elegant İtalya Turu almıştım. O gün nakit param ile kendilerinin hesabına tl ile turun tl tutarı kadar havale yaptım. Kendilerine elden Euro cinsinden verebileceğimi de söyledim fakat her gün artar kur fiyatlarından dolayı havale yapabileceğimi, sorun olmayacağını söylediler. Sözleşmemdeki tutar 1598 euro olarak geçmektedir. Vize işlemlerinden dolayı turu iptal etmem gerekti. Bunun yerine şu an sitelerinde bulunan Phuket turunun farkını ödemeyi teklif ettim. 2 kişi için 2138 Dolar olan Phuket turunu istedim ve hatta kendi 1598 Euro olan turumu birebir dolarla kabul etmeyi de teklif ettim. Fakat kendileri Phuket turunu güncel kurla çarpıp, aldığım turu da yatırdığım günkü kurla tl yi çevirip çok daha fazla bir fark talep ettiler. Sözleşmemde yazan para ve cinsi ne ise onun hesabıma yatırılmasını istiyorum ya da Phuket turuyla değişimini istiyorum.

14 Temmuz 2023 13:26 (Şikayetten 57 dakika sonra)

01 Haziran 2024 01:05
Jolly Tur İle Mağduriyet Yaşadım (İtalya Turu)
Jolly Tur İle Mağduriyet Yaşadım (İtalya Turu)

Jolly Tur'da İade Ve Sözleşme Karmaşası: Üç Kişi Mağdur Edildi

18 Haziran 2025 20:15
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 22:14

Ayşegül
12 Temmuz 2024 15:25
Şahnuray sonuçtan memnun

Şahnuray
20 Haziran 2023 21:49
"Farklı bir tura ücret ödemeden geçişimiz yapıldı bütün bunların en başta olması gerekiyordu ama neyse güven sarsıldı inşallah bundan sonrasında bir sıkıntı olmaz yine de teşekkür ederim"