Kader sonuçtan hiç memnun değil

Joie Dlx Yüzünden Kaza Geçiriyordu Bebeğim!

Kader
21 Mart 2024 00:56

Almış olduğum görseldeki bebek arabası joie markasının en iyi ve en pahalı aracı diye geçiyor. Joie Litetrax 4 Deluxe.

Gelir gelmez aracın kurulumunu yaptım ve katlanma kısmında takılmayı fark ettim. Kullanınca sertlik takılma da düzelir diye düşündük. Maalesef öyle olmadı.

Aracı 1 haftadır aktif kullanıyoruz ve firmadan şikayetçiyim. Bebeğim hafif rampada freni kapalı olduğu halda arabanın ilerlemesi sonucu kaza geçirecekti babası yakalamasa arabayı. Bunun dışında hareket halindeki otobüste ve metroda asla fren yokmuş gibi ileri geri gidiyor. Katlanma yerinden tutma yerine kadar aracın kasası sallanıyor. 20 kg üstü taşır diye aldık ama 12 kg bebeği bile taşıyamıyor.

Kullanılan kumaş naylon gibi terleten basit ve kötü bir kumaş olduğu için. Bebek öne doğru kayıyor. Kemerleri bağlı olduğu halde iki büklüm duruyor öne kaymaktan.

Firmanın şikayetimi değerlendirip derhal aracın iadesini almasını istiyorum. Eğer şikayetim değerlendirilmezse Tüketici Mahkemelerine başvuracağım.

Not: 2 yıllık Litetrax 4 travel kullanıcısı olarak çok pişman oldum joie dlx aldığıma. Bu aracın ücretinin diğer joie'lere göre daha fazla olup bu kadar kötü olması akıl alır gibi değil.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

E-bebek Joie Müze Lx Travel Bebek Arabası Hatası

Gamze
20 Mayıs 2024 20:55
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Joie Garanti Kapsamında Değişim Talebim Reddedildi, Mağdur Edildim

joie-garanti-kapsaminda-degisim-talebim-reddedildi-magdur-edildim-1.pdf

Şeyma
02 Ocak 2024 11:12
Joell Bebek Arabası Kalitesizliği
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
28 Mart 2024 18:17