Jestur Tur Şikayeti

Nazli
06 Haziran 2023 16:03

Ben k**'la fellik fellik tur ile mısır turuna katıldım. Belirli bir tur programı yapılamadı. Müze gezisi var yazıyordu gidilmedi. Bunları dile getirdiğimde de bana, 15-20 bin verdin beni mi satın aldın, paranı vereceğim seni istemiyorum, uçak biletini iptal ettim gibi laflar söyledi. Bende tamam paramı iade edin gideceğim deyince, sen bir kızsın seni tek başına gönderemem, sadece kahire turu yapacağım, sana yüzde elli indirimli olacak katılırsın dedi. Ben ekstra hediyeler istemiyorum, bana verilen sözler tutulsun yeterli. Banana turu yaptırmaya karar verdi ama tüm ekip yanındayken demedi bunu. Yanındakilerle yaptı banana turunu, bize sıra gelince kimse yazmadı, sadece sen yazdın dedi.

Ben paramla hakaretler yedim. Sanki tur fiyatını ben belirlemişim gibi verdiğim parayı azımsayarak konuştu. Ayrıca ekstra turlar vardı, toplu verirsen 240 dolar dedi. Tek tek pahalı olur, kimse tek tek almıyor dedi. Havaalanında mısıra giderken biri tek tek ödeyeceğini söyleyince bende tek tek ödeyeceğim dedim, olmaz senin paran gönderildi dedi. Ama bir gün öncesinde eğer havaalanında vazgeçersen uçak biletini iptal ederim dedi. Sürekli tehdit ediyor, öyle olursa böyle olur diyerek. Ayrıca tur fiyatı ve ekstralar için herkese aynı fiyat vermiyor, kimden ne alırsa o şekilde hareket ediyor. 19 Mayıs'ta likya turuna gittim yine aynı şeyler oldu. Caretta carettalara gideceğiz dedi götürmedi, yani tur programı yok, k** Bey'in canı ne isterse o oluyor.

profile profile profile

Banu sonuçtan hiç memnun değil

VIP Mısır Turunda Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

13 Haziran 2025 14:07
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Kenanla Fellik Fellik Tur Tatilimiz Kabus Gibi Geçti

18 Ağustos 2024 17:45
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Be To Be Ve Setur Firması Şehir Tanıtma Eksikliği

27 Mayıs 2024 15:59
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Rehber Sorunları ve Beklentiler

07 Ekim 2024 16:29