Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
09 Temmuz 2024 11:25

29 Temmuz 2023 te Vodafone dan JBL wave beam kulaklık satın aldım. Severek kullanıyordum ancak sağ teki kayboldu. Tek kulaklık temin edebilecek bir muhatap bulamadım. TR distribütörü Aztek ile mail yoluyla iletişime geçtim. Telefondan geri dönüş yaptılar ancak onlar da elimdeki tek kulaklığı diğer aparatlarıyla onlara gönderirsem yenisini 1350 TL farkla alabileceğimi söylediler. Ancak tek bir kulaklık için bu çok fazla bir tutar. Desteklerinizi rica ediyorum.

09 Temmuz 2024 11:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Süleyman
09 Temmuz 2024 12:02

Tek kulaklık için istediğiniz fiyata ürünün yenisini alabiliyorum. Firma işleyişiniz bu şekilde olabilir ama çözüm olarak sunduğunuz opsiyon maalesef çözüm değil. Bu benim JBL den aldığım 3. Üründü. Maalesef üzülerek başka markaya yöneleceğim.

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
06 Ocak 2024 00:35
"Sorunum çok hızlı şekilde çözüldü. Herhangi bir ücret talep edilmeden çözüme kavuşturuldu. Astek iletişime teşekkürler"
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
18 Haziran 15:26