Serap sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 22:40

9 Ağustos 2022 yılında almış olduğum kulak üstü kulaklığım oynar yerinden kırıldı. Araştırdım ancak yedek parça satışı bulamadım. İnternet üzerinden almıştım. Kulaklık elimde kaldı. Ayrıca baş kısmına denk gelen yerinde de deformasyon oluştu. Yetkili JBL firmasının ya da servisin dönüş yapmasını talep ediyorum.

20 Eylül 2024 10:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

01 Ekim 2024 15:22
jbl-kulaklik-yedek-parca-temin-edememe-durumu-1.jpg

Ürünüm gitti ve incelediler. Gönderme kargo ücreti olarak 205₺ ödedim. Ayrıca sonrasında bana 1228,50₺ tamir ücreti çıkardılar. Zaten 1430₺ vermiş olsam yeni kulaklık alırım. JBL markasını kalitesi için tercih etmiştim. Ancak en ufak bir hasar sonrası kesinlikle yardımcı olunmuyor. Böyle markalar ürünün satışı sonrası destek için tercih edilir demek ki artık tercih etmeyeceğim. Kimseye de alın demem.

01 Ekim 2024 15:32

Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

01 Ekim 2024 15:35

Çıkarılan ücret sıfır kutusunda kulaklık değişim ücretiymiş. İndirim yapılmasını talep ediyorum. Çünkü kargo ücretiyle neredeyse 1450₺ ya gelmiş oluyor cihaz bana.

Zeynep
11 Ağustos 2024 13:35
JBL Kulaklığım Zorlanmadan Ayarlarken Kırıldı
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece

Garanti Dışı JBL Kulaklık İçin Yedek Parça Temini Talebim Reddedildi
Azra sonuçtan çok memnun

Azra
07 Ekim 2023 20:14
"Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim"
JBL Kulaklığın Hareket - Bağlantı Noktası Kırıldı

JBL Kategorileri