Demet sonuçtan hiç memnun değil

JBL Kalitesiz Ürün Çöpe Giden Para

17 Ocak 2024 18:09

23 Kasım 2023 tarihinde Hepsiburada sitesinden JBL kablolu kulaklık aldım. Satıcı Media Markt idi. 1 ay ancak kullanıldı kulaklık bozuldu. Media Markt ile iletişime geçtim Onlar ilettiler sorunu ama JBL kullanım hatası diyerek ne değişim yapmayı ne de tamir etmeyi kabul etmedi. 45 gün kullanabildiğim ve 700 küsur lira verdiğim ürün çöpe gidecek. Anlamadığım sadece akşamları bu kulaklığı kullanan kızım 1 ayda bozulacak kadar kalitesiz bir ürünü neden aldığım. Bundan sonra hayatta JBL almam etrafımdakilere de aldırmam.

17 Ocak 2024 18:06

Az önce yazdığım şikayette detay yazmayı unuttum. Hepsiburada'dan ama satıcı Media Markt dan aldığım ürün bozulunca ve garanti kapsamında olunca aradım bana en yakın Media Markt a göndermemi söylediler. Bodrum midtown' daki Media Markt a yolladım. Orada çalışanlar çok ilgilendi. Onlar servise yolladılar ama cevap kullanıcı hatası olarak geldi. İtiraz ettim yenilediler talebimi. Yine kullanıcı hatası dendi. 700 küsur tl yi çok çabuk bozulabilen JBL kulaklığa vererek çöpe atmış oldum. Bir daha asla JBL almam.

17 Ocak 2024 19:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

17 Ocak 2024 19:55

JBL tarafından dönüş yapıldı camdan daha dayanıksız ürünlerini biz kötü kullanmışız bu nedenle hiçbir şey yapılmıyor. Lütfen bu markayı anladınız siz

17 Ocak 2024 21:46

Beni arama sebepleri şuymuş: oraya yazın dönüş yapıldı deyin dediler ama çözüm yok

1.5 Yıl İçinde Bozulan JBL Kulaklıklar!

Fatih
25 Ocak 2024 11:22
1.5 Yıl İçinde Bozulan JBL Kulaklıklar!

Ahmet

Hasan
16 Ekim 2024 12:42

Deniz
27 Nisan 2024 01:56
JBL Garanti Kapsamındaki Ürününe Bile Sahip Çıkmıyor.

JBL Kategorileri