Berk sonuçtan hiç memnun değil

JBL 660NC Kulaklık İçindeki Hoparlör Koptu

17 Mart 2024 16:24

Birkaç ay önce hevesle JBL 660NC aldım ve kullanmaya başladım. Ses kalitesinde ya da Bluetooth bağlantısında hiçbir problem yok ancak kulaklığı çok dikkatli kullanmama rağmen içindeki hoparlör plastik kısımdan koptu ve sürekli tık tık ses çıkarıyor. Kullanırken çok rahatsız oluyorum ve sol taraftan daha az ses geliyor. Önceden de JBL kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım ancak bu sefer bu kadar kısa zamanda böyle bir problemle karşılaşmak beni üzdü açıkçası. Üstelik kulaklığı çantama falan da atmıyorum hep boynumda taşıyorum ve dikkatli kullanıyorum

17 Mart 2024 16:37 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

17 Mart 2024 17:23

Merhaba, iletişime geçtiler. Öncelikle çok hızlı bir şekilde iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Hafta içinde kargolamış olurum. Ürünle alakalı geri dönüşünüzden sonra şikayet değerlendirmesi için tekrar yazacağım

29 Nisan 2024 14:18

Kulaklığı gönderdim ve geri geldi ancak problem hala devam etmekte. Zamanla problemin olduğu taraftaki ses kalitesi de azalmakta. Açıkçası önceden kullandığımda memnun kaldığım bir markaydı ama artık tad kaçırmaya başladı

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
30 Mart 2025 02:03
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
27 Mayıs 2025 22:55
"Arayan teknik ekipteki arkadaş çok nazik ve kibardı çok teşekkür ediyorum"
Can sonuçtan çok memnun

Can
21 Haziran 2024 00:34
"İlginiz için teşekkür ederim"
JBL Tune 760 Nc Sorunları
JBL Tune 760 Nc Sorunları
Dilek sonuçtan çok memnun

Dilek
13 Mart 2025 20:34
"İlginize teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan çok memnun

10 Mart 2025 16:54
"Sorun çözümünüz için çok teşekkürler"
JBL 720 Bt'nin Sol Kısmı Aniden Koptu Ve Sallanıyor
JBL 720 Bt'nin Sol Kısmı Aniden Koptu Ve Sallanıyor