JBL 225 TWS Kulaklık Şarj Sorunu

JBL 225 TWS Kulaklık Şarj Sorunu
Ceren
29 Kasım 2024 16:40

JBL 225 tws Bluetooth kulaklığı kullanmaktayım. Yaklaşık 3 senedir sorunsuz çalışmakta olan kulaklığım son 3 4 aydır sarjı hiç ful dolmuyor. Özellikle sağ teki genellikle çok az şarj aldığı için kulaklığı şarj kutusundan çıkarttıktan 1 2 dakika sonra şarjı bitebiliyor. Aynı zamanda çıkarttığım kulaklıklarım uzun süredir farklı şarj miktarlarında. Kulaklığımı kullanamaz duruma geldim yardim edilebilirse çok mutlu olacağım.

29 Kasım 2024 16:57 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2024 16:59

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

30 Kasım 2024 11:11

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi bize iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

30 Kasım 2024 14:58

27 Kasım 2023 23:15