Janjan Outlet Niğde Mağaza Deneyimi

22 Ağustos 2024 00:27

Niğde Jan Jan Outlet mağazasından alışveriş yapmak için kızımla girdik. Kızım bir şeyler denerken ben de bir elbise aldım ve denemek istedim. Görevli kadın kabinin kapısında bekleyip daha elbiseyi üstümden çıkarmama bile fırsat vermeden, 'Ürünü verin,' dedi. Ters bir halde verdim. Hızlıca istediği için, gayet sert bir şekilde, 'Elbiseyi uzatıp düzeltip verin,' dedi bana. Düzeltip verdim ama yaptığı bu hareketler o kadar aşağılayıcı ki, kızıma 'Bir şey almayacağız, çıkalım,' dedim. Çıkarken de, 'Yaptığınız hiç hoş değildi, sanki ben elbiseyi çantama koyup kaçacakmışım gibi davrandınız,' dedim. 'Elbiseyi almayacağını söyledin, yine de deniyorsun. Almayacağın şeyi ben niye düzelteyim, ben senin uşağın mıyım?' dedi bana. Ben de, 'Her denediğimiz şeyi almak zorunda değiliz,' dedim. Bana bağırdı, üstüme yürüdü. Kızımla kaçıp gitmesek bize vuracaktı bile. O kadar canımız sıkıldı ki anlatamam. Diyeceğim o ki, kapısından bile yaklaşmamak gerekiyor. Durduk yere başınıza bela almak istemiyorsanız. Görevli kadın (sanırım sahibi) o kadar saygısız ve kaba bir kadın ki, böyle bir insanın Niğde'de esnaflık yapmasını asla istemiyorum.

Selinay sonuçtan hiç memnun değil

Patiska Butik Mağazada Şok: Müşteriye Hakaret Ve Sert Tavır

17 Nisan 2025 15:40
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Durmazlar Giyim (Düzce) Mağazada Yaşanan Şiddet Ve İlgisizlik

20 Ağustos 2024 21:09
Durmazlar Giyim (Düzce) Mağazada Yaşanan Şiddet Ve İlgisizlik
Seval sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:51
İrem sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 22:43