Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar Aracımın Bir Türlü Tamir Edilememesi Ve Haksız Alınan Ücret

Özgün
16 Mayıs 2023 14:38

18 Aralık 2022 tarihinde Jaguar i-pace 2019 model arıza verip yolda kaldı. Aracın yetkili servisi Borusan Oto Samandıra'yı aradım. Aracımın aküsünün bittiğini söylediler. Akü değişimi sonrası hata vermeye devam etmekteydi. Aracı tekrar alıp yazılım güncellemesi yaptılar. Üçüncü kez servise alıp yazılımına yama yaptılar. Bu yaşadığımız servis sürecinde hiçbir zaman servis çalışanlarından sağlıklı bilgi alamadım. Nitekim 6 ay sonra aracım yine bir arıza verdi. Bu arıza sebebiyle servise gittiğimde kendileri, problemin aracın bir kablosunda olduğunu ve kullanım, kaza, vs. Sebebiyle olmadığı için iyi niyet garantisi kapsamında arızayı gidereceklerini söylediler. Ancak onay almak vakit alıyor dediler ve bekleme sürecimiz başladı. Tam üç hafta onay bekledik. Bu süreçte hiçbir servis çalışanı ya da Borusan Oto'dan bir yetkili bize ulaşmadı. Sürekli bizim arayıp bilgi dilenmemiz gerekti.

Üç haftanın sonunda aracımın 2020 yılı bakımının 3 ay geciktiğini, bu yüzden "İyi Niyet Garantisi" kapsamında tamir edemeyeceklerini söylediler. Üzülerek bu bakımda ne yapıldığını sordum; hava filtresi değişimi! Servis çalışanına bu bakımla benim elektrik arızamın alakalı olmadığını söylediğimde servis çalışanı beni onayladı. Servis çalışanına ; "Peki bu nasıl bozuldu biz çarpmadık vurmadık" dediğimde bana cevabı; arızanın sizinle ilgisi yok! Ben sonuç olarak benim hatam olmayan, servis çalışanının araçtan kaynaklı bir arıza olduğunu kabul ettiği bir arıza için Borusan Jaguar'a "107 000 TL" ödeme yaptım. Aracımı servisten aldım. Bir hafta içine iki kez arıza verdi. Servis çalışanı bugünkü arıza için yaptığımız tamirden başka bir arıza olduğunu söyledi. Akü ile ilgili olduğunu ifade etti.

Aküyü 6 ay önce kendileri taktı. Benden sırf filtre değişimi üç ay gecikti bahanesi ile araçtan kaynaklı bir arıza için 107 000 TL para aldılar. Garantiden yapabilecekleri, hatamızın olmadığı bir işlem için! Ve aracım hala arıza vermekte. Bu süreçlerde sağlıklı iletişim kurabildiğimiz bir çalışan olmadı. Örneğin sabah görüştüğümüz s*** Bey'e servis müdürü ile görüşmek istediğimizi söyledik. S** Bey servis müdürünün haftada bir gün bu serviste çalıştığını söyledi. Kendisinden randevu istedik. Hala haber bekliyoruz randevu için. Sonuç olarak; aracımın bir an önce arızasının giderilmesini, haksız yere benden alınan 107.000 TL'nin iadesini, aksi takdirde hukuki süreci başlatacağımı bildirir, sorunlarımın çözümü için ivedilikle tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

16 Mayıs 2023 14:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Jaguar İletişim Merkezi 0850 252 80 80

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
01 Eylül 2025 11:47
jaguar-i-pace-icin-yetkili-servis-ve-parca-degisiminde-magduriyet-3.jpg
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Jaguar I-Pace İçin İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Cihan
03 Eylül 2025 03:11

Jaguar İ Pace Şikayeti

Görkem
22 Eylül 2023 22:37

Jaguar Servis Sorunu Arayan Soran Yok

Sertan
14 Eylül 2024 11:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar I-PACE Klima Ve Batarya Problemi - Borusan Dönüş Yapmıyor

Ömer