Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Jadore Deluxe Hotel Antalya Side Jadore Delux Otel'de Hayal Kırıklığı

22 Ağustos 2024 16:51

Antalya Side Jadore Delux Otel, sözüm ona 5 yıldızlı hizmet veriyor. Yemek hizmeti tam anlamıyla kötü. Yemekler sunuma çıkarken hiç kimse mi tadına, tuzuna, lezzetine bakmaz? Mutfak şefi, aşçısı, yardımcıları ne iş yapıyor orada? 'Yemek çıksın da nasıl olursa olsun' modundalar. 6 gün rezervasyon yaptırıp günüm dolmadan yemekleri yüzünden erken ayrıldık. İlk günden kusma ve ishal başladı. Geldiğim günden beri çocuklarıma 1 kase çorba içiremedim, tatsız tuzsuz. Diğer yemekler de aynı. Her gün akşam sözüm ona tavuk döner, haşlama et; öğlen atıştırmalıkların hepsi dondurulmuş gıda. Tatlıları da aynı, süslemeleri farklı ve onlar da lezzetsiz. Görünüş var, içi boş. Parama yazık. Dün öğlen yemeğinde önce 3 yaşındaki çocuğumun önünden yemek tabağını alıp 'Restoranı kapatıyoruz' dediler. Bu nasıl bir saygısızlık? Tost makinesi kurum bağlamış. Restoranı denetleyenler neredesiniz? Masalarınızdan bir kalkın, sunulan yemekleri bir yemeyi deneyin. Sadece misafir karşılamayla olmuyor. Şimdiye kadar gittiğim oteller arasında 'Keşke gitmeseydim' dediğim tek yer Jadore Delux Otel, Side Antalya.

30 Ekim 2024 10:16
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
15 Temmuz 2024 13:35