Altan sonuçtan hiç memnun değil

Altan
05 Temmuz 2024 20:06

4 yıldır bu marka kahveyi tüketiyorum. Kokusu ve tadı çok iyi geliyordu bana. Fakat bu şişede ne var ise, resmen tüketime hazır hale getirdiğimde keçi gibi bir kokusu var. Şekerli, şekersiz, cam vs. Kağıt bardakta zaten sütsüz içerim kahveyi. Her şeyi denedim fakat misafirim de aynı kokudan şikayet edince müşteri hizmetlerini aradım. Yazılı olarak başvurmamı, mail üzerinden yapmamı söylediler. Ben mail kullanmasını bilmiyorum. Böyle yapmak zorunda mıyım? Bir de ürünü göndereceğim kargodan, bence saçma. Çekiliş için koli ile alırdım, şimdi bedava verilse içmem.

08 Temmuz 2024 13:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Bize yazdığınız ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz! Şikayetiniz ile ilgili Tüketici İlişkileri Ekibimiz en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir. Keyifli bir gün geçirmenizi dileriz.

27 Aralık 2024 08:33
Fatmagül sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Shaker Akıtıyor Firmanın Sorun Çözümü İse Fincan:)

Fatmagül
15 Kasım 2023 21:10
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 11:53
Yanlış Çekilen Kahveyle Uğraştıran Firma Mağduriyeti
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
28 Mart 2023 23:29
Yunus sonuçtan çok memnun

Davidoff Cafe Creme Kahvede Ekşi Ve Sirkemsi Koku Sorunu Yaşadım

Yunus
23 Ekim 22:32
"Marka gerekli incelemelerini yaptı, üründe problem olmadığı belirtildi. Aromatik kahve olması dolayısı ile kokusunun normal olduğu belirtildi. Şikayeti dikkatle incelemeleri ve nazik hediyeleri dolayısı ile firmaya teşekkür ederim."
Davidoff Cafe Creme Kahvede Ekşi Ve Sirkemsi Koku Sorunu Yaşadım
davidoff-cafe-creme-kahvede-eksi-ve-sirkemsi-koku-sorunu-yasadim-1.jpg