Özgür sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 14:51

The Moose Bay internet sitesinden 26.12.2023 tarihinde TMB9973 sipariş numarası ile Jack Wolfskin Spirit Low Erkek Outdoor Ayakkabı satın aldım. Sadece 1,5 aydır kullanıyorum. Outdoor ayakkabı olduğu için, diğer ayakkabılardan daha sağlam olacağını düşünerek tercih ettim. Günlük olarak, yalnızca yürüyüş yapmak amacıyla kullandım. Dağlık, taşlık gibi ayakkabıyı zorlayacak ve daha fazla yıpratacak bir kullanım söz konusu olmadı. Ancak ayakkabıda çok erken bir şekilde deformasyon ve yıpranmalar meydana geldi. Bu durumları aşağıdaki şekilde açıklayabilirim:

1- Ayakkabının sağ tekinde, tam arka iç kısmındaki kumaşta açılma meydana gelmiştir. Kumaşın altındaki sert plastik yüzey ortaya çıkmış ve bu kısım ayağımın arka kısmına baskı yaparak yaralanmama neden olmaktadır.
2- Ayakkabının sol tekinde de, tam arka iç kısmındaki kumaşta açılma oluşmuştur. Kumaşın altındaki sert plastik yüzey ortaya çıkmış ve bu kısım ayağımın arka kısmına baskı yaparak yaralanmama sebep olmaktadır.
3- Aynı şekilde ayakkabının sol tekinin sağ iç kısmında da kumaşta açılma bulunmaktadır.
4- Ayakkabının sol tekindeki bağcığın kopmuş olduğunu fark ettim.

Ayakkabının incelenmesi için satın aldığım ve bana fatura kesen Gözalan Mağazacılık Tekstil ve Sanayi A.Ş. işletmesine geri gönderdim. Bir aydan fazla süren inceleme sonrasında, ayakkabı hiçbir açıklama yapılmadan ve bilgi verilmeden aynı şekilde tarafıma kargo ile iade edildi. İşletmeyi aradığımda, geri gönderilen koli içerisinde distribütör firmanın açıklamasının olması gerektiği belirtildi. Distribütör firma ile iletişime geçmem gerektiği söylendi. 2.159 TL ödeyerek aldığım ayakkabı giyilebilir durumda değil. Jack Wolfskin ayakkabı almak ve bu ayakkabıyı The Moose Bay sitesinden satın almak büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Harcadığım para boşa gitti. Jack Wolfskin markasını ve The Moose Bay internet sitesini tercih ettiğim için çok pişmanım. Mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

31 Aralık 2024 12:07
Kaygan Tabanlı Jack Wolfskin Ayakkabı Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 14:16
Jack Wolfskin Outdoor Ayakkabı Çatlama Ve Açılma Sorunu
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 19:45
Columbia Ayakkabıda Kısa Sürede Yırtılma Ve Deformasyon, Mağaza Çözüm Sunmadı
columbia-ayakkabida-kisa-surede-yirtilma-ve-deformasyon-magaza-cozum-sunmadi-7.jpg
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 18:23
Jack Wolfskin Ayakkabıda Erken Yıpranma Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

16 Nisan 2025 20:29